Måndagens NHL!

th_GameOnLarge

Edmonton Oilers Vs Toronto Maple Leafs. tips: Oilers (1.80) hittills under detta året har Leafs statistiken 6-26 i matcher och dom har blivit nollade i sex matcher medans Oilers har statistiken 10-21 under detta året och endast blivit nollade två gånger. Laget har gjort 57 mål framåt om man jämför med Leafs 42 gjorda mål. Oilers är det sämsta laget i Western Conferance men laget är bättre än 2-3 av dom sämsta lagen i Eastern Conferance. Leafs har haft fina siffror mot Oilers genom åren men är det någon gång Oilers ska besegra dom så är det nu. leafs har endast vunnit 1 av dom senaste 13 matcherna när dom spelar på bortais mot lag ifrån Western Conferance.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

  th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.