Tisdagens NHL!

En lyckad session senast då de blev 3/3 rätt, Här är mina spel för inatt. Lycka till!

th_GameOnLarge

Carolina Hurricanes Vs Philadelphia Flyers. tips: Hurricanes (1.78) Flyers har varit ett svängigt lag den senaste tiden, dom två senaste matcherna har blivit uddamålsvinster mot Predators och Capitals men innan dess var det två raka förluster mot Blue Jackets och Sabres. Samtliga av dom fyra spelades hemma i Philly och där är Flyers respektabla 17-13 i matcher medans dom på bortais endast är 9-21. Flyers unga stjärnspelare Sean Couturier ådrog sig en skada i senaste matchen mot Capitals men är uppsatt som questionable till nattens match, men jag tror inte Flyers chansar och låter honom spela om inte allt ser 100% ut.

Hurricanes har spelat hyffsat bra hemma den senaste tiden då dom vunnit 6/10 senaste samt att Hurricanes har vunnit fem av dom senaste sex matcherna mot Flyers och sex av dom senaste nio. Jag tror Canes tar en vinst i nattens match.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

St Louis Blues Vs Montreal Canadiens. tips: Blues (1.70)

Winnipeg Jets Vs Dallas Stars. tips: Över 5.5 mål (1.80)

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

Comments are closed.