Torsdagens NHL!

Här kommer mina spel för torsdagens fighter, Lycka till med era spel!

th_GameOnLarge

Montreal Canadiens Vs Florida Panthers. tips: Canadiens. Canadiens spelar deras andra match i b2b då dom igår mötte Senators och fick se sig besegrade med 4-2 men det är inget resultat man ska hänga upp sig för mycket på då det var backup målvakten Tokarski som vaktade buren, Och ja en spelare gör ju inte hela laget men med Carey Price tillbaka mellan stoplarna inatt så förväntar jag mig att hans makalösa form fortsätter då 10 av dom 11 senaste starterna har slutat med vinst för Canadiens samt tre av dessa är hållna nollar. Price leder målvktsligan med 1,93 insläppta/match i snitt samt att hans senaste fyra starter mot Panthers har han endast släppt in i snitt 0.75 mål /match!

Panthers har inte spelat bra men laget tog en vinst mot Maple Leafs senast med 3-2, innan dess va de tre raka förluster samt endast två gjorda mål. Detta är en match som passsar Canadiens och Price bra tycker jag då laget är 20-7-3 hemma denna säsongen medans Panthers endast är 13-11-6 på bortais. Candadiens är 9-4 i matcher i efterföljande match då dom i matchen innan släppt in fyra mål eller fler.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Washington Capitals Vs Winnipeg Jets. tips: Capitals. samt över 5.5 mål. Caps har återvänt hem efter en fyra matchers roadtrip som slutade med tre vinster och en förlust. Jets vann mot oilers senast efter straffar och kommer på besök till Washington för första gången på ett år. Capitals har sex raka vinster mot Jets samt vunnit 12 av dom senaste 16 som spelats i Washington. Jag tror dom förlänger sviten ytterligare inatt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————

yeahmatrixxp2

Comments are closed.