Måndagens NHL!

Här kommer mina spel för måndagen,ett spel ligger ute på Poker Magazine. Lycka till!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

Los Angeles Kings Vs Tampa Bay Lightning. tips: Kings (1.65) Det såg ruggigt tungt ut för Kings för fyra matcher sedan men sen så har laget exploderat och tagit fyra raka vinster, den senaste i lördags mot Capitals med 3-1. Inatt möter dom ett Tampa som står för en tuff uppgift då dom spelar andra matchen i b2b.

Kings spelar bra hemma i LA och är 18-6-6 i matcher där. Kings besegrade Tampa tidigare denna säsongen med 5-2 då på bortais. Tampa är ett lag mycket hellre spelar hemma där dom är starka 22-6-1 mot borta där dom endast är 13-11-5 i matcher. Tampas nr 1 målvakt Ben Bishop har haft problem den senaste tiden och blivit utbytt i två av hans tre senaste starter så inatt vaktas troligtvis kassen av rookien Andrei Vasilevskiy och det är ingen tacksam uppgift han får då han ställs mot ett Kings som jag tror kommer knäcka ryssen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Colorado Avalanche Vs Arizona Coyotes. tips: Avalanche rak. (1.90) Coyotes förlorade deras senaste match ordentligt då Rangers besegrade dom med 5-1, när dom nu är i Colorado för match så är det som bekant utan Mikkel Boedker som är en av deras topp-forwards och det är givetvis extra jobbigt för ett lag som inte gör mycket mål framåt i vanliga fall heller.

Coyotes ligger sist i Western Conferance med endast 2.19 mål per match i snitt och mycket av dom målen samt poäng stod just Boedker för då han innan skadan gjorde 28 poäng på 45 matcher.

Avalanche har väl inte rosat markanden den senaste tiden men vann deras senaste match med 4-1 hemma mot Stars. Avs är 14-14 i matcher hemma i Pepsi Center denna säsongen och 4-0 i matcher mot motståndarlag som endast vinner 40% eller mindre av deras bortamatcher. Avalanche har vunnit fyra av dom fem senaste matcherna mot Coyotes och jag tror dom vinner även inatt under ordinarie tid.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Comments are closed.