Måndagens NHL!

Här kommer mina spel för måndagens omgång. Lycka till!

th_GameOnLarge

Los Angeles Kings Vs Toronto Maple Leafs. tips: Under 5.5 mål. (1.90) I nattens möte förväntar jag mig en relativt målsnål match. Leafs besegrade Jackets med 5-2 senast och underspelet är 12-8 i kommande match om Leafs har gjort fyra mål eller fler i föregående match. Underspelet har också gått in i 9 av dom 15 efterföljande matcherna om Leafs vunnit föregående match med två mål eller fler.

Leafs har förlorat tre av dom senaste fyra och börjar deras tuffa roadtrip borta mot LA Kings så att sätta fokus på defensiven inatt är ett måste. Förra mötet mellan lagen spelades i Toronto och då vann Leafs med 4-3. “We have to play better defensively than we played them in Toronto,” Leaf’s coach Pete Horachek said.

Kings har inte varit sig lika den senaste tiden och laget har förlorat fem av dom sex senaste matcherna och jag tror att laget inte vill göra bort sig hemma i Staples Center utan kommer tätta till bakåt och inte ge Leafs för många chanser.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Washington Capitals Vs Colorado Avalanche. tips: X2 (1.89)

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

2 Responses

  1. Frank

    Hej Helgesson,
    Jag skulle vilja komma i kontakt med dig.

    Vh Frank

    January 13, 2015 at 10:46