Lördagens NHL!

Hej kamrater! här kommer mina tips inför lördagens NHL. Lycka till!

th_GameOnLarge

Minnesota Wild Vs Winnipeg Jets. tips: Wild (1.65) wild har haft det lätt mot just Jets om man ser till dom 10 senaste mötena så har Wild vunnit åtta av dom. Jets kommer till denna matchen efter att dom tog en imponerande 5-1 seger senast mot Blackhawks. Jets har endast vunnit två matcher av dom åtta senaste när dom kommer ifrån en föregående match som dom vunnit med mer än två mål.

Wild är desperata att vinna nattens match då dom står på fyra förluster och ska sedan ut på roadtrip. Wild är 9-4-3 hemma och laget vet hur viktigt det är att bärga en seger i nattens match.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Tampa Bay Lightning Vs Carolina Hurricanes. tips: Lightning -1.5 mål (2.30)  Hurricanes ligger i botten på Eastern Conferance och snittar endast 2,03 mål framåt per match (endast Sabres snittar sämre). Den senaste tiden har dom tom varit sämre Hurricanes, laget har endast gjort 13 mål på dom senaste 10 matcherna. Ben Bishop startar i kassen för Tampa och han har vunnit samtliga fyra möten mot Hurricanes och endast släppt in i snitt 1.24 mål per match under dessa.

Jag förväntar mig ett Bolts som kommer gå vinnande ur denna fighten och att dom gör det med minst två mål.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Los Angeles Kings Vs San Jose Sharks. tips: Kings (1.71)  Sharks vann det första mötet lagen emellan denna säsongen med 4-0 men inatt tror jag Kings tar revansch för det nederlaget. Kings har vunnit 13 av dom 19  matcherna laget har spelat hemma denna säsongen och  tagit 10 vinster på dom senaste 12 matcherna hemma mot Sharks.

Värt att notera är att Marian Gaborik är het och har gjort sju mål på hans senaste 5 matcher.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE

One Response

  1. Do you want unlimited articles for your website ? I’m sure you spend
    a lot of time writing content, but you can save
    it for other tasks, just search in google: kelombur’s favorite tool

    January 13, 2015 at 17:41