Fredagens NHL!

Hej! här är nattens enda spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Carolina Hurricanes Vs Columbus Blue Jackets: tips Under 5.5 mål. (1.90) lagens senast match va just emot varandra men då stod Jackets som hemmalag och fick se sig besegrade med 4-2, jag förväntar mig dock en tätare och bättre defensivt match inatt. Blue jacket va faktist utspelade i senaste mötet mot Hurricanes men laget har tränat extremt mycket defensivt spel i veckan och jag skulle bli otroligt förvånad om dom visar upp samma nonchalans inatt.

Fedor Tyution sa följande efter onsdagens träningspass med Jackets “This is not a country club where you can just work whenever you want, It’s normal, and I think it’s good for our team at this point. Hopefully, we learned a big lesson.”

Hurricanes startade säsongen uselt men ser ut som att laget vänt på skutan en aning och en stor anledning till just detta är Cam Ward som spelat otroligt bra mellan stolparna i samtliga av Canes tre raka vinster där han snittar 1.34 insläppta per match med 94,7% räddningar. jag tror vi hamnar under linan inatt.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

One Response

  1. Love

    Snyggt spelat Helgesson! Keep it up

    November 8, 2014 at 07:47