Fredagens NHL!

Det är fyra matcher på schemat inatt och detta är mina spel på nattens omgång. Lycka till!

th_GameOnLarge

Columbus Blue Jackets Vs Toronto Maple Leafs: tips Blue Jackets (2.05) samt Över 5.5 mål (1.89)  Jackets har tre raka förluster men det är inte mot vilka lag som helst utan Ducks, Kings och heta Senators, desutom har två av matcherna varit på bortais. däremot så har Jackets en diger skadelista med bla Nick Foligno,  Jenner,  Dubinsky, Horton och Calvert.

Leafs har inte heller rosat marknaden precis och det dom lyckats med på senaste tiden är att besegra ett uddlöst Sabres hemma i Toronto. Leafs släpper till 31.2 skott i snitt mot eget mål per match och Jackets är ett disciplinerat lag som vårdar puck bra och är nu ett desperat lag som kommer göra allt för att få in pucken i varje målchans som ges.

Jackets har spelat bra mot Leafs då dom vunnit fyra av dom  fem senaste matcherna ink tre förra säsongen. Ett leafs som blandar och ger något fruktansvärt mot ett desperat Jackets så väntar jag mig en jämn match med en hel del mål och då gillar jag att vi får hemmalaget som underdogs.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Calgary Flames Vs Nashville Predators: tips Över 5.0 mål.(1.84) Både Flames och Predators har spelat målsnåla matcher såhär inledningsvis på säsongen då Predators har spelat exakt fem mål eller under i 9/10 matcher och Flames har spelat samtliga sina nio matcher denna säsongen till 5 mål eller färre. Men inatt tror jag förhoppningsvis detta kan brytas, lagen möttes så sent som förra veckan och då blev det fem mål men i sju raka matcher lagen emellan innan dess så har det blivit över 5.0 mål och ett nu riktigt hett Predators tror jag kan hjälpa till så vi kommer över linan på 5 mål.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Comments are closed.