Tisdagens NHL!

Håll till godo här kommer mina spel på tisdagens NHL. Lycka till!

th_GameOnLarge

Boston Bruins Vs Minnesota Wild: tips. Bruins. (1.65) Minnesota är andra matchen i b2b då dom spelade igår mot Rangers och ägde dom två första perioderna och gick in i pausvila med 3-0 ledning för att sedan tappa allt och förlora matchen med 5-4. Bruins har vilat dom två senaste dagarna och med tanke på den tunga förlusten Wild hade igår så är det inte lätt att studsa tillbaka direkt och särskilt inte borta mot Bruins.

Bruins startade säsongen trögt och man kände inte igen laget alls men dom har ryckt upp sig och tagit fyra vinster på dom sex senaste matcherna. Jag tror ett chockat wild blir besegrade att ett tänt Bruins inatt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Tampa Bay Lightning Vs Arizona Coyotes: tips. Tampa. (1.65)  Lightning återvänder hem efter en bra rodtrip där dom lyckades vinna 3/5 matcher. Coyotes behövde övertid mot Panthers i lördags för att bärga segern. Samtliga av Coyotes tre vinster har kommit på hemmais denna säsongen och två av dom efter övertid.

Tampa är bra i både powerplay samt boxplay då laget ligger top-10  samt att dom har bra målvaktspel av Ben Bishop som är 4-1-1 med 2.21 insläppta per match. Coyotes har problem med deras försvarspel helt klart då laget släpper in 3.4 mål per match i snitt och när dom nu möter ett Tampa med Steven Stamkos som gjort sex mål på nio matcher hittills så tror jag verkligen försvaret får bekänna färg. detta vinner Tampa inatt.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Vancouver Canucks Vs Carolina Hurricanes: tips. Över 5.5 mål.(2.25)  Canuckerna är obesegrade hemma i Rogers Arena denna säsongen när dom inatt tar emot ett Hurricanes som ännu inte vunnit en match. Hurricanes hungrar efter en första seger och laget är nu utvilat med Eric Staal tillbaka och Jeff Skinner som gör sin fjärde match borde kommit in bättre i matchformen nu.

Canucks förstalina med Vrbata och Sedinarna är glödheta och kan ställa till med stora problem för Cam Ward i canes målet då han inte imponerat såhär långt med 4.25 insläppta per match samt 82.9% räddningar på hans tre senaste starter denna säsongen. överspelet har gått in i sex av Canucks sju matcher denna säsongen och jag måste säga att jag gillar oddset vi får här.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

3 Responses

 1. Tampa ska jobbas in inatt!

  Vore trist om dom förlorade…

  October 28, 2014 at 21:57

  • Helgesson

   Absolut nhlbetting!:)

   October 28, 2014 at 21:59

 2. Steffen

  Hoppas på en bra natt nu. Lycka till

  October 28, 2014 at 22:11