Måndagens NHL!

Hej kamrater, endast två matcher på schemat inatt och jag tycker mig ha hittat iaf ett intressant spel. Lycka till!

th_GameOnLarge

Edmonton Oilers Vs Montreal Canadiens: tips Över 5.5 mål (2.10) här har vi ett möte mellan två lag i riktigt bra form, Canadiens är 7-1 dom senaste åtta matcherna efter att vunnit fyra raka hemmamatcher. Oilers har lyckats vända skutan efter en bedrövlig inledning på säsongen då dom nu tagit tre raka vinster inför  deras hemmapublik.

Oilers har gjort 12 mål på deras tre senaste matcher ink 6-3 vinsten mot Hurricanes i fredags. Canadiens har spelat tre raka matcher som hamnat under linan och när dom har gjort det tidigare så har efterföljande match gått över linan i 8 av dom 14 senaste matcherna. När Oilers har spelat  tre raka matcher hemma i Edmonton så har den fjärde matchen gått över i 11 av dom senaste 14 matcherna. Jag gillar siffrorna vi får här och trenden pekar likaså den på ett överspel inatt så jag testar överspelet till ett fint odds.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

2 Responses

 1. olle

  Gillar spelet Helgesson. Kämpa mål.

  October 27, 2014 at 21:24

  • Helgesson

   Gott Olle:)

   October 27, 2014 at 21:46