Torsdagens NHL!

Hej! 2/2 rätt senast de begav sig i förrgår då Predators vann samt att underspelet satt mellan Flames och Tampa.

Inatt spelas det åtta matcher och detta är mina spel på nattens omgång. även ett ligger ute på Poker Magazine. Lycka till!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

Minnesota Wild Vs Arizona Coyotes: tips. Wild rak (1.85)  Wild kommer hem efter två veckors roadtrip  och tar emot ett Coyotes som har problem. Coyotes har inte haft det lätt på målvaktssidan då både Mike Smith och Devan Dubnyk haft de väldigt svårt. Dubnyk har släppt in 16 mål på 90 skott han fått emot sig. Coyotes har dock lyckats göra en del mål, 16 stycken men ha i åtanke att sex av dom kommit i powerplay.

Jag tror inte Coyotes ska förlita sig alltför mycket på deras powerplay då Wild besitter ett av ligans absolut vassaste boxplay då dom dödar 92% av utvisningarna och endast släppt in ett mål i boxplay hittills. Wild målvakten Kuemper har spelat lysande och endast släppt in två mål på 72 skott hans senaste tre matcher. Wild är väldigt bra hemma i Xcel Enegy Center och det är inte lätt för något lag att åka dit och få med sig poäng. Wild va 26-10-5 hemma förra säsongen och jag tror dom tar en vinst under ordinarie matchtid mot ökenrävarna inatt.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Calgary Flames Vs Carolina Hurricanes: tips Över 5.5 mål (2.30). jag går lite på känsla här då dessa lagen vanligtvis inte är några lag som sprutar in mål precis och inte den senaste tiden men inatt tror jag vi förhoppningsvis kan få se lite mer mål. Hurricanes har förlorat fem raka matcher och är desperata efter att ta en vinst trots skador i laget så som bröderna Staal, ett plus är att Skinner är tillbaka även om detta bara är hans andra match.

Flames kommer ifrån en övertidsförlust mot Tampa senast och jag tror att båda lagen kommer satsa lite mer offensivt inatt och gå lite extra för den där vinsten och därav lite mer chanser åt båda hållen. Då det är ett bra odds så blir det spel för mig.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Comments are closed.