Tisdagens NHL!

Hej kamrater, här kommer mina spel och analyser för tisdagen. Lycka till!

th_GameOnLarge

Nashville Predators Vs Arizona Coyotes: tips. Predators. (1.67) Coyotes spelar inatt deras första bortamatch för säsongen då dom spelat fyra hemma innan och resultatet har väl inte riktigt blivit som dom hoppats då dom är 2-2 i matcher och kommer från en 6-1 förlust mot Blues när dom nu rest till Nashville för att ta sig an ett Predators som ännu inte förlorat en match under ordinarie speltid.

Pekka Rinne har varit strålande för Preds då han är 3-0-1 i matcher med 1.23 insläppta per match med 94.8% räddningar på sina fyra starter. Jag tror Rinne kommer starta nattens match då reserven Carter Hutton startade förra matchen.

Predators är tighta bakåt och har endast släppt in två mål på deras fem matcher och ger dom 88% i boxplay. Coyotes ör inte i närheten av dessa siffror då dom endast dödar 71% av sina boxplays. Men utvisningar eller inte, Coyotes släpper i snitt in 4.5 mål per match. Predators har vunnit 6/7 senaste hemmamatcherna mot Coyotes och jag tror inte det möntret bryts inatt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Calgary Flames Vs Tampa Bay Lightning: tips. Under 5.5. (1.83) Tampa spelar andra matchen i b2b då dom igår förlorade mot Oilers med 3-2.

Tampa brukar spela målsnåla matcher när det kommer till tre,fyra matchers bortaspel då dom spelat under i fem raka matcher i samma situation tidigare. Lagen möttes två gånger förra säsongen och båda matcherna gick under linan.

Flames har startat säsongen bättre än förväntat och laget har en lång trend med underspel mot lag ifrån Eastern Conferance då 19 av dom 26 senaste hamnat under 5.5 mål.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Lets go Preds!

2 Responses

 1. Steen

  Nu kör vi!

  October 21, 2014 at 20:05

 2. Love

  Snyggt spelat Helgesson. Jag ryggade båda spelen.
  Tackar och bugar.

  October 22, 2014 at 07:29