Fredagens NHL!

Hej gott folk! 3/5 spel satt igår, inatt är det sex matcher och jag har ett par tips till dessa. Lycka till!

th_GameOnLarge

Columbus Blue Jackets Vs Calgary Flames: tips. Blue Jackets. (1.63). Flames var ett av ligans sämsta lag förra säsongen, endast Oilers hade mindre poäng i Western och när laget förlorade deras ledande målgörare inför säsongen så trodde man dom skulle få det extra tufft men Flames har spelat låångt över sin förmåga och vann senast med 2-1 mot Blackhawks trots att dom förlorade skotten med 50-18. Flames har tillåtit motståndarna att skjuta 150 skott på dom senaste fyra matcherna! Flames spelar deras femte av sex matcher borta inatt.

Blue Jackets förlorade deras första match för säsongen senast när Stars vann med 4-2 och vill studsa tillbaka direkt med en vinst inatt mot Flames som har rest många mil på deras roadtrip. Jackets spelar riktigt disciplinerat och har endast gett motståndarna fem powerplay dom första tre matcherna samt att dom inte släppt in ett enda mål i boxplay än. Flames har haft de jobbigt med att hålla puckarna ur deras egna kasse då dom släppt in sex powerplay mål och jag tror det bara är en tidsfråga innan förlusterna kommer rad upp sig för Flames som inte har ett tillräckligt slagkraftigt lag att spela jämnt med motståndarna match efter match.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Edmonton Oilers Vs Vancouver Canucks: tips. Över 5.5 mål. (2.10) Ja vad ska jag säga här, Oilers har släppt in 23 mål! på dom fyra första matcherna och det ser ut som de brukar göra när Oilers spelar full fart framåt. Lagen möttes så sent som i lördags i Vancouver och då vann Canucks med 5-4 och jag förväntar mig något liknande inatt. Oilers ligger sist med insläppta mål och det va där dom låg förra säsongen också. Oilers har däremot ett bra powerplay som klickar bra då dom ligger på 33%.

Oilers väntar på deras första seger för säsongen men eftersom Viktor Fasth skadade sig så är det med Ben Scrivens i  målet som är 0-3 inledningsvis på säsongen med 5.21 insläppta per match.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2 Responses

  1. kasper

    Inatt plockar vi bolagen Helgesson!

    October 17, 2014 at 20:07

  2. Helgesson

    i hope so Kasper:)

    October 17, 2014 at 20:18