Torsdagens NHL!

Hej! tyvärr förlorade Blackhawks matchen mot Flames igår med 2-1 då Jonas Hiller spikade igen fullständigt i Flames målet och räddade 49 av 50 puckar.

Inatt spelas det sju matcher och jag har fem tips till dessa. Lycka till!

th_GameOnLarge

New York Islanders Vs San Jose Sharks. Tips Sharks (1.84) samt Över 5.5 mål (1.87) . Både Sharks och Islanders har startat säsongen bra och har 3 raka vinster vardera, skillnaden är den att Islanders har haft ett dubbelmöte med Hurricanes som  inte imponerat såhär långt på säsongen. Sharks har besegrat Kings med 4-0 på bortais samt Jets med 3-0 och nu senaste Capitals med 6-5 efter straffar.

Islanders har gjort 15 mål på deras tre inledande matcher och samtliga av dem gick över linan på 5.5 mål. 15 av Islanders senaste 20 hemmamatcher har gått över 5.5 mål. Sharks är ett bättre lag än Islanders och jag tror vi får se en Sharks vinst i målrik match inatt.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Ottawa Senators Vs Colorado Avalanche: tips Avalanche (2.02) samt Över 5.5 mål (2.10). Avs va ett av ligans bästa lag i Western förra säsongen och inför denna säsongen väntades laget vara ännu bättre så det är klart att dom inte är nöjda med 1-2-1 i matcher så inatt när dom möter Senators kan det vara ett bra läge att vända trenden.

Senators var dåliga förra säsongen och till denna säsongen har dom förlorat två av sina toppspelare. Veteranen Craig Andersson i målet höll nollan i deras senaste match mot Panthers då han stoppade samtliga 30 skott dom sköt mot honom, vilket iofs är bra, men Andersson får på tok för mycket puckar mot målet varje kväll, i snitt 36 skott mot sig och det kan funka mot lag som tex Panthers och Predators men blir jobbigt mot ett lag som besitter spelare som Matt Duchene och Landeskog bla. Avalanche släpper även dom till mycket skott mot eget mål så har svårt att se någon defensiv match utan jag tror vi får en målrik match som Avalanche kommer vinna, Jag gillar att vi får Avalanche som underdogs här inatt samt ett fint odds på överspelet.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Washington Capitals Vs New Jersey Devils: tips Capitals. (1.81) Devils har startat säsongen riktigt bra och har tre raka vinster på bortais detta är Devils sista match innan dom beger sig hem för två dagars villa innan det är dags för hemma premiär.

Devils har bra siffror mot Capitals då dom vann tre av fyra möten förra säsongen. Capitals har tagit minst en poäng i samtliga tre matcher denna säsongen, senast förlorade dom med 6-5 efter en ordentlig uppryckning mot Sharks då dom vann skotten med 25-15 i andra och tredje perioden. Värt att notera är att Capitals har inte gått utan en vinst ifrån dom tre inledande hemmamatcherna sedan 1983 så för att traditionen inte ska brytas behöver dom en vinst inatt.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

2 Responses

 1. Vad skönt att se att vi tänker ungefär likadant inatt Helgesson! Nu får vi se till att jobba in spelen.

  🙂

  October 16, 2014 at 20:44

  • Helgesson

   Yes hoppas på en bra natt nu killen:)

   October 16, 2014 at 20:48