Tisdagens NHL!

Hej kamrater! Bra natt igår då Tampa gjorde sitt och förnedrade Canadiens och Carey Price vilket gav oss en vinst på det enda spelet.

Inatt är det stor omgång och jag har några tips till nattens fighter, både här på sidan och på Poker Magazine. Lycka till lads!

http://pokermagazine.se/

 

th_GameOnLarge

Columbus Blue Jackets Vs Dallas Stars: tips Stars.(2.10)  Stars har haft det tufft inledningsvis på säsongen med två raka förluster och det är offensiven som inte vaknat till ännu eller vad sägs om spelare som Seguin, Benn, Goligoski som inte gjort ett poäng hittills och Spezza och Hemsky endast en poäng vardera. men det är bara en tidsfråga och förhoppningsvis gör dom det redan inatt mot Blue Jackets som startat säsongen bra och har tagit två raka vinster men motståndare som Sabres och Rangers är väl inte mycket att hurra för om man ser till lagens form i dagsläget.

Jag förväntar mig bra fart på Stars inatt och att laget tar deras första vinst för säsongen och chockar Jackets. Jag gillar Stars som underdogs i nattens match.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Washington Capitals Vs San Jose Sharks. tips. Sharks (1.88). Capitals har startat säsongen med en vinst samt en förlust när dom inatt tar emot Sharks som har vunnit båda sina inledande matcher och har 7-0 i målskillnad på dessa.

Capitals besegrade Bruins med 4-0 i senaste matchen och Sharks vann mot Jets med 3-0 i deras senaste match. Sharks defensiv och målvaktspelet är verkligen glödhett för tillfället och så kommer det även behövas i nattens match mot Caps som vill ta deras första vinst på hemmais för säsongen. Jag tror Sharks blir numret större inatt och besegrar Capitals.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

4 Responses

 1. Jonas

  Vilken jävla gigant du är. Tack för fina spel igen Helgesson.

  Vh Jonas

  October 15, 2014 at 07:30

  • Helgesson

   Tack Jonas:)

   October 15, 2014 at 16:22

 2. Andreas Jonsson

  Hej Helgesson,

  Jag skulle vilja komma i kontakt med dig.

  October 15, 2014 at 13:57