Måndagens NHL!

Hej, en bra dag i förgår då 2/3 spel gick in. ikväll och natt spelas det fyra matcher och detta är mitt tips på dessa. Lycka till!

th_GameOnLarge

Tampa Bay Lightning Vs Montreal Canadiens: tips Tampa. (1.74) Canadiens har nu tre raka vinster och samtliga på bortais. Men det är ett revanschsuget Tampa som står för motståndet inatt. Canadiens slog ut Tampa i fyra raka matcher i slutspelet förra året så räkna med ett laddat Bolts i Times Forum.

Tampa ställer Ben Bishop i kassen inatt som har startat två matcher hittills denna säsongen och fått 55 skott mot sig och släppt fyra puckar förbi sig.  Bishop har fin statistik mot just Canadiens. åtta starter med 5-1-2 och 1.30 insläppta per match. Hans stats dom senaste fyra starterna mot Canadiens är 3-0-1 med 0.94 insläppta per match.

Det som inte klickat Canadiens väg hittills är powerplay möjligheterna då dom inte gjort ett mål på 10 försök medans Tampa har dödat samtliga fem boxplay som laget spelat i. Canadiens har spelat tre tuffa matcher på bortais vilket kan visa sig inatt. Detta är sista matchen innan laget beger sig hemåt och två dagars vila innan dom spelar på torsdag igen. Jag tror ett revanschsuget Tampa besegrar Canadiens

4 Responses

 1. Tjena Helgesson!

  Skönt att se att vi tänker likadant inför natten. Go Tampa!

  October 13, 2014 at 23:08

  • Helgesson

   Tjena! Grymt vilken slakt vi fick bevittna:)

   October 14, 2014 at 05:06

 2. Hawks

  Bra spelat återigen Helgesson. Inga tvivel.
  Keep it up

  October 14, 2014 at 06:56

  • Helgesson

   Tack Hawk!

   October 14, 2014 at 13:38