Lördagens NHL!

Hej gott folk! här kommer mina speltips för lördagens NHL.  Även ett tips ligger ute på Poker Magazine. Lycka till!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

St Louis Blues Vs Calgary Flames. tips Blues rak. (1.80) Flames spelar deras tredje match på fyra dagar när dom inatt möter ett hungrigt Blues som förlorade med 3-2 i deras premiärmatch mot Rangers. Flames vann deras senaste match med 5-2 mot Oilers.

Blues har ett ruggigt bra lag med två riktigt vassa forwards uppställningar samt två av ligans bästa backpar. Blues lyckades inte särskilt bra i powerplay mot Rangers då dom inte lyckades få in pucken men det är inte samma sak som att möta Flames som har släppt in tre mål i boxplay på sex numerära underlägen hittills. Jag förväntar mig ett hett Blues som tar en seger efter 60 min hockey mot ett trött Calgary Flames.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Detroit Red Wings Vs Anaheim Ducks: tips. Ducks. (2.10). Red Wings startade deras säsong genom att besegra Bruins med 2-1 på hemmais. Ducks föll i deras premiär borta mot Penguins med 6-4 efte tre mål av Corey Perry.

Red Wings spelar inte alls på samma offensiva sätt som Penguins spelar utan spelar istället en tight hockey och jag tror det kan passa Ducks som också är 18-10 i matcher dom senaste 28 mot lag ifrån Eastern COnferance. Jag gillar att vi får Ducks som underdogs inatt och väljer att testa dom.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2 Responses

 1. Jonas

  Game on Helgesson! härligt säsongen dragit igång och dina tips kommer

  October 11, 2014 at 23:48

 2. Fire

  Grymt tippat inatt med St Louis och Anaheim.
  Synd bara att Flyers är så patetiska.

  Keep it up!

  October 12, 2014 at 09:18