NHL PREMIÄR!

Hej gott folk! ÄNTLIGEN är det dags för världens bästa hockeyliga NHL att dra igång. Upplägget ser ut som föregående säsong, jag kommer inte lägga ut tips varje dag då det tyvärr inte finns tid för detta men jag kommer lägga ut spel oftare vissa veckor och mindre andra veckor och jag väljer ut matcherna som jag vill spela på som är mest intressanta i omgången. Spel kommer dyka upp både här på sidan samt som föregående säsong på Poker Magazine.

Inatt spelas det fyra matcher och jag har tips till några av dom. Lycka till!

th_GameOnLarge

LA Kings Vs San Jose Sharks: tips Kings. (1.70) Dom regerande Stanley Cup mästarna tar emot Sharks i första omgång av årets säsong. Kings släppte endast in två mål per match förra säsongen och låg i toppen av ligan och jag förväntar mig även att årets lag kommer ligga i topp då dom är ett av ligans bästa lag defensivt samt har en av världen bästa målvakter.

Lagen möttes i slutspelet förra säsongen och Kings hämtade upp ett 3-0 underläge i matchserien och vann fyra raka matcher samt att dom endast släppte in totalt fem mål på dessa fyra matcher. Kings har vunnit 57 av deras senaste 83 matcher hemma i Staples Center och Sharks har inte haft någon tur när det gäller mötena med Kings på bortais då dom förlorat 10 av dom 11 senaste matcherna där. Jag tror Kings vinner nattens match då dom har bättre defensiv samt ett bra mentalt övertag på Sharks.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Boston Bruins Vs Philadelphia Flyers: tips Under 5.5 mål. (1.76) Bruins slutade förra säsongen som ett av ligans bästa lag defensivt men i slutspelet gick det tyngre för laget då dom lät Canadiens göra tre mål eller fler i fem av dom sju matcherna dom möttes. Jag förväntar mig ett taggat Bruins som alltid och att laget vill visa att dom är det defensivt starka tunga laget med Vezina vinnaren Tuukka Rask i målet.

Flyers hade en märklig säsong förra året och det var mycket berg och dalar, laget släppte in i snitt 2.8 mål per match. Jag tror både Bruins och Flyers vill visa upp en bra defensiv inledningsvis på säsongen och att vi hamnar under linan på 5.5 mål inatt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Toronto Maple Leafs Vs Montreal Canadiens: tips Canadiens. (1.95) Efter några veckors spel förra säsongen så var Leafs rankade som ett av topplagen i ligan till att vinna SC då dom gick som en raket inledningsvis för att senare falla isär och sluta på en 26e plats i insläppta mål på 3.07 per match samt en 28e plats i boxplay då dom endast lyckades skrapa ihop 78.5%.

Canadiens vann tre av fem möten mot Leafs förra säsongen och har fått tillbaka Carey Price i målet vilket är oerhört viktigt för laget. Canadiens offensiv har även fått tillskott av Parteneau inför denna säsongen som gjorde 14 mål och 19 ass för Avalanche förra säsongen. jag gillar att vi får Canadiens som underdogs här i nattens match och tror dom besegrar Leafs.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

3 Responses

 1. Loke

  Bra tippat Helgesson!

  October 9, 2014 at 07:56

 2. Westergren

  Härliga tider
  Tevligt det är igång igen

  Ryggade ditt under i boston

  October 9, 2014 at 10:48

  • Helgesson

   Bra spelat boys:)

   October 9, 2014 at 19:22