Tisdagens NHL-Tips!

Här kommer mina tips för tisdagens NHL omgång gott folk, även ett tips ligger ute på Poker Magazine. Håll till godo och lycka till!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

Toronto Maple Leafs Vs New York Islanders: tips Maple Leafs. Islanders besegrade Stars i gårdagens match som jag tippade och John Tavares fortsätter leverera då han igår gjorde 5 poäng. Leafs då, jo laget förlorade deras senaste match med hela 7-1 mot Rangers vilket är det sämsta resultatet för Leafs hittills på säsongen.

Leafs har inte spelat så bra dom senaste matcherna efter Winter Classic men inatt förväntar jag mig en bounce back av lönnlöven. Coach Randy Carlyle sågade sitt lag efter Rangers matchen och förhoppningsvis kommer det en reaktion på senaste matchens dåliga resultat inatt.

Leafs är 14-9-1 hemma i Toronto medans Islanders är 8-13 i matcher på bortais. Leafs har vunnit 2/3 senaste matcherna lagen emellan och även med en glödhet Tavares i laget så tror jag inte Islanders vinner mot ett taggat och förbannat Maple Leafs i Toronto inatt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Los Angeles Kings Vs Minnesota Wild: tips Wild. Här väljer jag att testa Wild som är STORA underdogs i nattens match. Lagen möttes tidigt på säsongen och då vann Kings med uddamålet. Minnesota spelar bra igen och har två raka vinster med en målskillnad på 9-4. Kings vann deras senaste match men innan dess hade dom fem raka förluster. Jag tror vi kan få se en tight match inatt och då är det bra värde på Wild.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2 Responses