Måndagens NHL-Tips!

Hej kamrater! Har precis kommit hem ifrån JVM i Malmö. Usch vad synd att vi inte kunde plocka finnarna igår och få bärga guldet på hemmaplan, det tycker jag absolut våra blågula krigare var värda! Jag har haft en otroligt rolig helg och kollat på semifinaler samt brons matchen och finalen samt träffat enormt mycket roliga människor så jag är helnöjd med min helg hoppas ni också haft det bra.

Inatt är det fyra matcher som spelas och jag har ett par tips till dessa.

Lycka till!

th_GameOnLarge

New York Rangers Vs Columbus Blue Jackets: tips. Rangers. Lagen har ställts mot varandra två gånger denna säsongen och båda mötena har bortalaget vunnit men inatt tror jag på Rangers som spelar hemma.

Rangers vann med 7-1 senast mot Maple Leafs och har nu vunnit 3/4 senaste samt 5/7 senaste matcherna. Blue Jackets som har en hel del skadebekymmer kommer från en 6-2 förlust och har släppt in fem mål eller fler i 3/4 senaste matcherna.

Inatt väntas Bobrovsky starta i kassen för Jackets då han varit borta pga skada och inte spelat sedan 3/12 så kan han vara ringrostig och Bobs statistik mot Rangers hans senaste fem starter är 0-4-1 i matcher med 2.99 insläppta per match. Mitt spel blir på Rangers inatt.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

New York Islanders Vs Dallas Stars: tips Islanders. Inatt tar Islanders emot Stars i Nassau Coliseum och Islanders har varit på hugget den senaste tiden och tagit poäng i 6/8 senaste matcherna. Stars å andra sidan har haft problem den senaste tiden då dom förlorat 3/4 senaste matcherna och har en målskillnad på 7-14 under samma matcher.

Båda Stars målvakterna Ellis och Lehtonen har inte haft de så lätt senaste tiden men Lehtonen väntas starta nattens match.

Islanders powerplay är på blygsamma 17% MEN Stars powerplay uppställningar mäktar endast med 12.5%! vilket gör dom till ett av ligans allra sämsta lag i pp. En god nyhet för Islanders är att Tavares visar på god form då han gjort fyra mål och tre ass i dom fyra senaste matcherna. Jag spelar Islanders i nattens match.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Comments are closed.