Fredagens NHL-Tips!

God kväll och trevlig helg gott folk! härlig natt igår då 3/3 spel satt. Till nattens matcher har jag hittat ett spel till varje match och dom kommer här nedanför.

Imorgon Lördag och söndag kommer det inga NHL-tips då jag ska bege mig till Malmö för att kolla in våra juniorkronor.

Lycka till!

th_GameOnLarge

  • New Jersey Devils Vs Chicago Blackhawks: tips Under 5.5 mål. Devils har vunnit båda senaste matcher vilka var b2b möten och båda matcherna slutade 2-1. Corey Schneider och Marty Broduer fick spela varsin av matcherna. Inatt kommer ett av NHLs bästa lag på besök då Blackhawks kommer till stan.

Dom senaste fyra matcherna lagen har möts här i Jersey har slutat under linan och båda lagen har spelat matcher den senaste tiden där det inte gjorts mycket mål. Devils har spelat tre raka matcher under och Chicago två raka.

Blackhawks har ett bra powerplay men Devils är rankade på plats nummer 3 i ligan i boxplay då laget ligger på 87%. Brodeur ska starta nattens match  och han är 4-0-1 dom senaste fem starterna och har varit briljant hemma i Jersey med endast 1.44 insläppta per match på 11 starter. Under 5.5 mål är spelet här i nattens möte.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  • Pittsburgh Penguins Vs New York Rangers: Under 5.5 mål. Rangers vann deras senaste match med 2-1 efter straffar mot Panthers och Lundqvist stod för 21 räddningar. Penguins förlorade deras senaste match med 2-1 mot New Jersey.

Det har äntligen börjat se bättre ut för Rangers den senaste tiden då även Lundqvist höjt sitt spel till en standard som man är van att han levererar och det kommer behövas inatt när dom ställs mot ett av Eastern Conferance bästa offensiva lag. 4/5 senaste matcherna lagen emellan har hamnat under linan. 3/4 av Rangers senaste matcher har hamnat under. Jag väljer underspelet här inatt då jag förväntar mig att vi får se två bra målvakter ställas mot varandra.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Övriga spel inatt: Tampa, testar även Ducks -1.5 mål.

4 Responses