Los Angeles Kings är Stanley Cup mästare!

 Det började med premiären i Stockholm och slutade med glädjescener i L.A. och Stapels Center där inatt Stanley Cup finalen mellan Los Angeles Kings och New Jersey Devils avgjordes. Kings vann matchen med 6-1 och matchen kändes avgjord efter Steve Bernies 5 minuters utvisning + matchstraff då Kings gjorde hela 3 mål i det powerplay som följde och var det bättre laget matchen igenom och matchserien slutade 4-2 till Kings och dom är minst sagt ett välförtjänt lag av att vinna Lord Stanleys pokal efter att slagit ut 1an Canucks, med 4-1 i matcher, 2an Blues med 4-0 i matcher och 3an Coyotes med 4-1 i matcher och avslutade med att besegra 6e placerade Devils med som sagt 4-2 i matcher.

  Däremellan fick vi en makalösa säsong och ett makalösare slutspel och härmed är NHL-säsongen 11/12 avslutad. Ingen har väll glömt bort serien mellan Penguins & Flyers. Ingen har väll glömt Hudson River-derbyt där många Rangers fans hoppades att de skulle upprepa bragden från säsongen 94 när de slog ut Devils och ingen har väll glömt, så länge de inte är dementa, Jonathan Quicks målvaktsspel som igår natt gjorde att han tog hem Conn Smythe trofén som MVP i slutspelet.

Med detta inlägg avslutar jag min säsong 2011/2012 och jag vill tacka alla mina läsare,nya som gamla, ni som har följt mig genom säsongen och för alla fina kommentarer och mail som jag har fått. Jag hoppas att jag har hjälpt till så ni har ökat på er buffert en aning och även kunnat använda lite pengar till att göra roliga saker med familjer och vänner. Nu under sommaren ska jag ta mej en funderare över hur framtiden kommer se ut för undertecknads del då jag inte har bestämt mej ännu om det  kommer bli en 3e säsong eller ej med mina speltips då det tar så oerhört många timmar varje varje dag som NHL pågår. Men jag kommer komma med ett besked under sommaren eller lagom till nästa säsongstart. Och är det något ni undrar över eller vill komma i kontakt med mej så tveka inte att maila mej på helgesson.betting@hotmail.com

Ha det bäst kamrater och än en gång tack för att ni följt min sida, Helgessons NHL-Betting.

GRATTIS LOS ANGELES KINGS!

8 Responses

 1. Petter

  Jag vill bara säga stort stort tack för fina tips denna säsongen och jag hoppas innerligt att det blir en tredje säsong.
  Ha nu en riktigt skön sommar Helgesson!

  June 12, 2012 at 20:28

 2. Nisse

  Hej Helgesson.

  Jag vill bara instämma med det Petter säger och tusen tack för denna säsongen!

  June 12, 2012 at 21:07

 3. Niklas

  Det finns inga ord för det arbetet du lägger ner varje dag under en hel NHL säsong. Ingen skulle bli gladare än mej om du väljer att fortsätta…

  Men som du säger ta en funderare över sommaren så hoppas jag vi hörs till hösten. Har du vägarna förbi Göteborg någon gång under sommaren så skicka gärna ett mail så bjuder jag på en riktig uterunda.

  Mvh
  Niklas

  June 12, 2012 at 21:58

 4. Greven

  Hallå Helgesson,

  Vilken Fantastisk rolig finalserie det har varit och absolut så vann rätt lag över hela slutspelet sett utan tvivel.

  Hatten av för dej Helge och tack för att du förgyllt varje kväll under NHL säsongen med dina spelförslag. Det kommer kännas tomt nu när hockeyn är slut och man inte kan gå in här och kolla längre, det är ju liksom en del av ens vardag.

  Jag hoppas på ett återseende till hösten. Ha det bra kamrat.

  June 12, 2012 at 22:13

 5. Flyers

  Tack så mycket för en fantastisk säsong!

  June 13, 2012 at 08:17

  • Helgesson

   Tack så jätte mycket för alla dom fina orden grabbar!! jag ska ta mej en riktig funderare över sommaren som sagt. Men det är såna som er läsare som får mej att vilja fortsätta.

   Hoppas ni får en väldigt trevlig sommar med nära och kära.

   Ps. Niklas har jag vägarna förbi göteborg så mailar jag:)

   June 13, 2012 at 19:03

 6. Erik

  AHH vad drygt det är. Jag vill bara ha lite NHL HOCKEY NU!! jag hoppas du är på g om det sätter igång igen Helgesson. /Erik

  October 20, 2012 at 10:46

 7. Bellman

  Grattis på födelsedagen killen!

  October 26, 2012 at 17:49