Ibland är det orättvist..

Hej alla, jag vill börja med att säga att jag inte kommer ge ut några spelförslag idag då jag tyvärr inte blivit friskare, men jag kan skriva ut några tips iaf, MEN då går jag bara på min egen känsla utan att läsa på då jag verkligen inte har kraft eller ork för att plugga NHL idag pga sjukdom. Hoppas ni har överseende med detta.

Men jag vill börja skriva lite om nattens match som i mina ögon va Devils mot Ducks och ja orättvist att Devils vann matchen tycker jag, matchen utspelade sig som jag hade tänkt mej med två stycken oerhört täta och defensivt skickliga lag så det blev en jämn match. Efter en mållös första period så tog Devils ledningen och gjorde även 2-0 i mitten på andra perioden och 6 minuter senare så reducerade Corey Perry till 1-2.

Den tredje perioden var det Ducks, Ducks och Ducks som skapade mest även om Devils fick sina lägen så var det ankorna som styrde den sista perioden men farbrorn i Devils målet vägrade kapitulera förens det återstod  lite drygt 2 minuter av matchen då Sheldon Brookbank får in kviteringspucken och som jag nämnde igår så är Ducks oerhört starka i slutskedet av matcherna. 2-2 efter full tid och i OT blir det ett böljande spel med lägen åt båda hållen men Ducks gör ett tredje mål genom Ryan Getzlaf som döms mål för att sedan videogranskas för en spark rörelse.

 Ni som såg matchen har ju givetvis sett händelsen och Getzlaf är ordentligt upphakad av Volochenkov som låser Getzlafs klubba mot densammas höger ben och på så sätt trycks högerskridkon ut men om det är en sparkrörelse, nja jag är tveksam till det men hur som helst så blev det no goal och match gick till straffar där det stod 2-1 till Devils när det är Getzlafs tur att lägga den sista straffen. Getzlaf missar och Devils vinner matchen. Samma man som kunde blivit hjälte till ett vinnande lag blev nu istället lite av en syndabock. Skotten slutade 38-27 till Ducks. På hela matchbilden sett så tycker jag att Ducks borde kommit iväg med en vinst. Men vi fick iallafall avnjuta en fantastisk hockey tillställning.

Här kommer mina tips till några av nattens matcher, utan påläsning, bara känsla.

 • Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks: Blackhawks samt Ö5,5
 • St. Louis Blues – Minnesota Wild: U5,5
 • Tampa Bay Lightning – Washington Capitals: Ö5,5
 • Vancouver Canucks – Toronto Maple Leafs: Canucks samt U5,5
 • Phoenix Coyotes – Dallas Stars: U5,5
 • Los Angeles Kings – Calgary Flames: U5,5

3 Responses

 1. Greven

  Krya på dej Helgesson! Mycket bra summering av Devils matchen btw. Personligen tycker jag inte det var en spark.

  February 18, 2012 at 18:42

 2. Colten

  Tjena Helge. Jag gillade verkligen din känsla på Chicago och överspelet. Jag ryggade Båda och båda två kommer sitta! tack så mycket!

  February 18, 2012 at 21:10

  • Helgesson

   Grattis Colten, bra spelat:)

   February 19, 2012 at 12:41