Fredagens NHL!

Tjena folket! Jag har tyvärr inte frisknat till än och det är extra jobbigt en dag som denna då det vankas en kanon match inatt i mina ögon sett, matchen jag talar om är New Jersey Devils Vs Anaheim Ducks. två lag som har en bra form och två lag som jag tycker om att titta på och har lite känsla för och som även har sina profiler i form av Kovalchuk, Parise, Elias, Brodeur, och för Ducks, Perry, Bobby Ryan, Selanne och Getzlaf, för att nämna några. Jag skriver några rader om mina tankar runt matchen vid spelförslagen. Jag hoppas bara att jag själv kommer orka vara uppe och titta på matchen trots skiten man fått i kroppen. Viasat hockey är kanalen med start kl 01.00.

här kommer mina spelförslag på nattens matcher. Lycka till Gubbar och Tjejer!

 • New Jersey Devils(1,78) – Anaheim Ducks(2,08): Gillar Ducks samt U5,5 Lagens senaste 10 matcher är Devils, 6-2-2. Ducks 6-2-2. Som jag skrev innan så är detta 2 lag i bra form för tillfället och detta är de enda mötet mellan lagen denna säsongen. Devils vann deras senaste match borta mot Sabres med 4-1 efter ett hat trick av Kovalchuk som var hans 12e hat trick sedan han började spela i NHL och Kovy är het för tillfället, han har gjort 26 poäng dom senaste 17 matcherna och har givetvis en stor bidragande roll att Devils producerar framåt, såväl i 5 mot 5 som i pp. En viktig del för Ducks är givetvis att inte ge Kovalchuck ytorna för då kan han vända ut och in på Ducks försvaret. Ducks då, jo detta är lagets längsta roadtrip genom historien då man är på en 8 matchers turne och man har gjort det bra också man är 3-0-1 hitills och man har totalt vunnit 14/19 senaste matcherna och sedan deras senaste roadtrip som va den 6e januari så har Ducks tagit 33 av 40 möjliga poäng vilket givetvis är väldigt imponerande då man va fullständigt i fritt fall fram till januari då man började vinna igen och laget har blivit en realistisk kandidat till att nå slutspelet då man endast är 8 poäng efter 8e placerade Kings. Det är givetvis en lång väg kvar för Ducks innan man är där men att samtliga spelare har lyft sig så mycket som dom har gjort sedan de fria fallet tyder det på en enorm lagmoral och ett bra jävlar annama och givetvis att Ducks storstjärnor visar vägen och levererar match efter match och på något lustigt sätt har dom på senare tid alltid lyckats vinna dom täta och jämna matcherna till slut, och så tror jag det kan bli även i nattens match som jag förväntar mej bli både målsnål och jämn. Målvaktsmatchen inatt är Brodeur Vs Hiller. Matchen känns som 50/50 så oddset på Ducks gillas och fortsätter Ducks spela som dom gjort den senaste tiden trots de hårda schemat och håller bra koll på Devils nyckelspelare så tror jag man kan vinna nattens fight. Hur som helst tror jag det blir en rolig och underhållande hockeymatch.
 • Carolina Hurricanes(2,00) – San Jose Sharks(1,85): Gillar Sharks samt Ö5,5
 • Buffalo Sabres(1,81) – Montreal Canadiens(2,05): Gillar Canadiens samt U5,5
 • Detroit Red Wings(1,62) – Nashville Predators(2,35): Gillar Predators samt U5,5
 • Florida Panthers(1,80) – Washington Capitals(2,05): Gillar Panthers samt Ö5,5
 • Winnipeg Jets(2,40) – Boston Bruins(1,60): Gillar Bruins samt U5,5
 • Edmonton Oilers(1,77) – Colorado Avalanche(2,10): Gillar Oilers samt U5,5

Här är trion som måste fortsätta leverera och göra mål på Brodeur inatt om Ducks vill åka ifrån Jersey med en vinst.

2 Responses

 1. Greven

  Hej Helge, jag håller med angående Devils-Ducks. Det är en svår match men jag tror också det blir en jämn historia och Anaheim har ju varit starka i såna matcher nu på slutet. För lågt odds på Devils så Ducks spelas.
  Lycka till inatt allesammans.

  February 17, 2012 at 21:41

 2. Helgesson

  Hallå Greven!

  Ja precis dom har ju varit väldigt bra på sistone, Det ska bli väldigt roligt att se lagen ställas mot varandra med den formen dom har nu. Hoppas bara inte det hårda matchandet syns inatt. Lycka till du med.

  February 17, 2012 at 22:03