Archive for September, 2020

OVER AND OUT!

Tampa Bay Lightning bärgade hem Lord Stanley bucklan efter vinst med 2-0 mot Stars, vilket gjorde att man vann serien helt rättvist med 4-2 i matcher. Viktor Hedman vann även Conn Smythe Trophy som slutspelets MVP. Stort Stort Grattis till Tampa Bay Lighting!

Jag återkommer när det börjar närma sig återstart inom NHL.

.

-Under grundserien la jag 136 spel där det blev 70 vinster samt 66 förluster. Medeloddset låg på 2.13. Min träff  procent blev 51.47%.

-Under slutspelet la jag 53 spel där det blev 24 vinster samt 29 förluster. Medeloddset låg på 2.31 Min träff procent blev 45.28%

(inledningen på slutspelet med kval rundorna ställde till det för mig men efter kvalet gick det betydligt bättre även om förra årets träff procent i slutspelet på 61.9% inte va riktigt nära.)

Ha det så bra kamrater och va rädda om er. Hoppas på ert återseende när nästa säsong kör igång. Vill någon komma i kontakt med mig går det bra via helgesson.betting@hotmail.com.

/Helgesson Over And Out


Onsdagens NHL Game 3!

Hej kamrater! skönt att Tampa gjorde jobbet sist och besegrade Stars under ordinarie matchtid. Detta är mitt spel på finalspelets tredje match. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Dallas Stars Vs Tampa Bay Lightning. Tips: Tampa FT (2.10)

Detta är en helt klar svår serie för båda lagen men Tampa ser mer samlade ut och stressar sig inte fram till lägen utan spelar sin gameplan fullt ut. Stars å andra sidan känns som att dom spelar en mer vågad hockey där dom väljer att köra med små marginaler. Jag väljer att tro på Tampa även i nattens match.

.


Måndagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lightning Vs Dallas Stars. Tips: Tampa FT (2.20)

Andra matchen i Stanley Cup finalen mellan Stars och Tampa. Stars vann första mötet med 4-1 efter stort målvaktsspel av Khudobin i kassen. Inatt tror jag dock att Tampa kommer utjämna serien. Tampa såg aningen bleka ut i halva första matchen innan dom började steppa upp. inatt tror jag Bolts är med ifrån start och vinner denna matchen under ordinarie speltid. Tampa har vunnit 75 av dom senaste 106 matcherna när dom spelat med 1 dags vila mellan matcherna. Lycka till!

————————————————————————————————————————-

.


Fredagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

New York Islanders Vs Tampa Bay Lightning. Tips: Islanders ML (2.35)

Tampa har 2-0 i matcher, ska Islanders överleva ett tag i denna serien krävs en vinst inatt för 0-3 i matche mot just Tampa det är inget att föredra. Jag tror Barry Trotz grabbar klarar detta inatt och kör Islanders ml. Lycka till!

.


Måndagens NHL!

Hej kamrater! första semifinal spelades igår där Stars besegrade Golden Knights med 1-0 efter mål av john Klingberg. Inatt är det dags för den andra semifinal serien mellan Tampa bay Lightning och New York Islanders. Detta är mitt spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lighnting Vs New York Islanders. Tips Islanders ML (2.29)

Tampa Bay skickade ut Boston Bruins senast medans Islanders tog sig vidare emot Philadelphia Flyers. Detta kan bli en rolig serie att följa, Tampa gjorde det bra och vann med 4-1 i matcher mot Bruins och såg väldigt bra ut men dom mötte ett Bruins som inte kändes 100%. Islanders behövde 7 matcher för att besegra Flyers där de va två riktigt starka lag som möttes. Jag tror Islanders kan ställa till problem för Tampa här inatt och väljer att spela Islanders som fin underdog i denna fighten.

.


Fredagens NHL!

Riktigt härlig gårdag kamrater då båda spelen gick in, bla Canucks till hela 3.30 ML! Vi fick ytterligare 2 serier som det ska spelas 7 matcher i.  Avalanche- Stars ska avgöras ikväll och senare inatt även Canucks mot Vegas. Detta är mina spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Colorado Avalanche Vs Dallas Stars. Tips: Avalanche FT (2.30) OBS matchstart kl 22.00!

Sjunde avgörande här ikväll och tyvärr så är kapten  Landeskog tveksam till spel då han blev skuren i sitt högra ben av Colorado backen Cale Makar i den senaste matchen, Jag hoppas inte Landeskogs skada är så pass allvarlig att han missar denna matchen då han är väldigt viktig för Avalanche.

Hutchinson har gjort det strålande i kassen för Avs sedan han fått hoppa in efter skada på både Grubauer och Francouz. Avalanche har tightat till defensiven dom senaste matcherna och inte släppt till lika mycket som i dom inledande matcherna. fortsätter Avalanche på samma sätt ikväll tror jag dom löser en vinst här och tar sig vidare. Jag spelar Avs ft. Har ju även ett levande seriespel på Avalanche här till 3.80 ifrån 26/8.

———————————————————————————————————-

Vegas Golden Knights Vs Vancouver Canucks. Tips: Canucks ML (2.92)

Ja vad ska man säga, Canucks gjorde det igen och överraskade och tog ännu en vinst då man vann med 4-0 natten till idag. Demko har varit fullständigt lysande i Canucks kassen och stoppat 90 av 91 skott senaste 2 matcherna. Nu är det sjunde avgörande och frågan är om dom kan lyckas ännu en gång, I mina ögon är det absolut ingen omöjlighet. Lehner väntas ju starta för Vegas och han är 1-7-1 i b2b matcher. Vi bjuds inte på 3.30 ml idag men till 2.92 tvekar jag inte att spela Canucks även i nattens match.

———————————————————————————————————————

.


Torsdagens NHL!

Två matcher inatt där det är två serier som kan avgöras. Detta är mina spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Philadelphia Flyers Vs New York Islanders. Tips: Flyers ML (2.15)

Sjätte matchen här och Islanders har 3-2 i matcher och kan avgöra serien inatt. Men detta är en tight serie och jag tror Flyers kan utjämna och tvinga fram en sjunde avgörande här.  Jag spelar Flyers som underdog.

————————————————————————————————————————-

Vancouver Canucks Vs Vegas Golden Knights. Tips Canucks ML (3.30)

Jag skrev inför första matchen i denna serien att Canucks kommer inte bli en slagpåse utan sälja sig väldigt dyrt! Precis så har det blivit, Canucks har varit effektiva när dom varit i offensiv zon. Vegas har varit enormt tunga periodvis men Canucks har gjort ett riktigt bra jobb och jag tror att laget kan överraska även i nattens match och knipa en vinst. jag väljer att testa Canucks ml till 3.30

————————————————————————————————————————–

.