Archive for August, 2020

Måndagens NHL!

Hej kamrater! Båda spelen gick in senast. Jag har hittat ett spel till nattens matcher där jag tror Tampa kommer skicka ut Bruins. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lightning Vs Boston Bruins. Tips: Tampa FT (2.38)

.


Onsdagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Philadelphia Flyers Vs New York Islanders. Tips: Flyers ML (1.95)

———————————————————————————

Dallas Stars Vs Colorado Avalanche. Tips: Avalanche FT (2.21) Avalanche vinna serien (3.80)

.


Söndagens NHL!

Hej kamrater! Båda spelen gick in senast då Flyers skickade ut Canadiens och Canucks besegrade Blues. Inatt är det dags för kvartsfinal spel med två matcher på schemat. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lighting Vs Boston Bruins. Tips: Bruins ML (2.00)

Detta är en serie där det är två lag som känner varandra väldigt väl, Senast lagen möttes i slutspel va 2018 när Tampa tog sig vidare. Jag tror denna serien kommer bli väldigt jämn och väljer att köra Bruins som underdog i första fighten.

—————————————————————————————————————————-

Vegas Golden Knights Vs Vancouver Canucks. Tips: Canucks ML (2.70)

Vegas hade inga problem med att besegra Blackhawks och ta sig vidare medans Canucks gick en jämn serie och slog ut mästarna Blues. Jämför man lagen på pappret så tycker jag defensiven är jämn, vegas har vassare offensivt hot och bredd. Men jag vill ändå säga att jag tror inte Canucks kommer bli en slagpåse utan dom kommer sälja sig väldigt dyrt. jag testar Canucks till hela 2.70!ml i första matchen.

———————————————————————————————————————————-

.


Fredagens NHL!

Hej kamrater! Islanders gjorde jobbet igår när dom besegrade Capitals och därmed vann serien med 4-1 i matcher vilket gjorde att serie spelet satt till 2.50.

Inatt kan det också avgöras när Flyers möter Canadiens och leder med 3-2 i matcher  samtidigt som Canucks leder med 3-2 i macther mot Blues. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Montreal Canadiens Vs Philadelphia Flyers. Tips: Flyers FT (2.20)

—————————————————————————————————

Vancouver Canucks Vs St Louis Blues. Tips: Canucks ML (2.23)

.


Onsdagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lighting Vs Columbus Blue jackets. Tips: Blue Jackets ML (2.55)

OBS matchstart kl 18.00!

3-1 i matcher till Tampa och kniven på strupen för Blue Jackets. Serien har spelmässigt varit så jämn som jag trodde den skulle vara, trots Tampa har 3-1 i matcher så är det små marginaler som avgjort tillställningarna. Jag tror Jackets kan knipa en vinst ikväll och förlänga serien lite.

————————————————————————————————————————————–

Boston Bruins Vs Carolina Hurricanes. Tips: Bruins FT (2.10)

OBS matchstart kl 22.00!

Bruins har greppat taget om serien och verkligen växlat upp dom senaste matcherna. Jag tror Bruins kommer avgöra denna serien inatt och skicka ut Canes och jag tror dom kommer göra det under ordinarie speltid.

——————————————————————————————————————————–

Philadelphia Flyers Vs Montreal Canadiens. Tips: Flyers FT (2.25)

3-1 i matcher till Flyers som har sett ruggigt vassa ut förutom vid 5-0 förlusten. Senaste matchen vann Flyers med 2-0 utan konstigheter egentligen då Canadiens passningsspel va bedrövligt, dom lyckades inte få något grepp i Phillys zon överhuvudtaget. Carter Hart, 23 åringen i Flyers kassen har sett lugn och stabil ut och hållt nollan i två raka matcher nu. Flyers är ett bättre lag än Canadiens och det tror jag visar sig inatt när dom tar sig vidare i serien.

.


Tisdagens NHL!

2/2 senast och 8 av dom 12 senaste spelen har gått in med 2.02 som lägst odds. Ikväll/natt är det ett gäng matcher och detta är mina spel. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Montreal Canadiens Vs Philadelphia Flyers.Tips: Flyers FT (2.30) OBS matchstart kl 18.00!

*Writeups se tidigare inlägg*

——————————————————————————————————————-

Dallas Stars Vs Calgary Flames.Tips Flames ML (2.15)

 

——————————————————————————————————————–

New York islanders Vs Washington Capitals. Tips Islanders ML (1.94)

*Writeups se tidigare inlägg*

————————————————————————————————————

.


Söndagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

New York Islanders Vs Washington Capitals. Tips: Islanders ML (2.02) OBS matchstart kl 18.00!

*writeups titta tidigare inlägg*

——————————————————————————————————–

Montreal Canadiens VsPhiladelphia Flyers. Tips: Flyers FT (2.25)

*writeups titta tidigare inlägg*

——————————————————————————————————–

.

   


Lördagens NHL!

Hej gott folk! Ännu en dag med bra resultat! Gårdagen blev 2/3 rätt till fina odds. Är inte hemma för tillfället så uppdaterar första fighten för kvällen här. Resten av matcherna kommer upp under kvällen.

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Carolina Hurricanes Vs Boston Bruins. Tips: Hurricanes ML (2.10) OBS matchstart kl 18.00!

*Writeups titta tidigare inlägg*

—————————————————————————————————–

Columbus Tampa Bay Lightning. Tips: Blue Jackets. ML(2.45)  Blue Jackets vinna serien (3.30)

*Writeups titta tidigare inlägg*

———————————————————————————————————-

.


Fredagens NHL!

Gårdagen gick ju lysande med både Jackets och Hurricanes till fina odds! 4/5 senaste har gått in, samtliga till en bra bit över 2x pengarna. Här kommer mina spel inför kvällen och natten. Jag gör inga writeups på dessa som jag redan skrivit om tidigare. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Philadelphia Flyers Vs Montreal Canadiens. Tips: Flyers FT (2.09) OBS matchstart kl 21.00!

*Se tidigare inlägg för writeups*

————————————————————————————————————————–

St Louis Blues Vs Vancouver Canucks. Tips: Canucks ML (2.26)

Blues gjorde ingen bra omgång i round robin då dom förlorade sina samtliga 3 matcher.Efter det fick Blues en riktigt tuff start mot Canucks som vann första mötet med 5-2. Canucks som dessförinnan slog ut Minnesota Wild med 3-1 i matcher och har sett vassa ut. Blues har enorm kapacitet i sitt lag men just nu verkar dom inte få till det och får ingen utdelning. Jag väljer att gå på ett Canucks i form emot ett Blues som inte hittat in rätt i slutspelet ännu.

—————————————————————————————————————————-

Washington Capitals Vs New York Islanders. Tips: Islanders ML (2.07)

Islanders Gjorde det enormt bra senast och hämtade upp 2-0 underläge. Bäckström fick utgå i Capitals som förlorar deras första center vilket givetvis är ett stort avbräck. Jag tror Islanders har 2-0 i serien efter denna fighten.

*För mer writeups kolla tidigare inlägg.*

—————————————————————————————————————————————

.

GDT: - SCQF Game 1: Montreal Canadiens vs Philadelphia Flyers 8/12 ...


Torsdagens NHL!

Hej Kamrater! gårdagen gick ju fint då både Islanders samt Flyers vann! Canes förlorade i OT precis som Jackets kvällen innan tyvärr. Vi kör igång vid 21.00 ikväll med Tampa Bay Vs Columbus. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lightning Vs Columbus Blue Jackets. Tips: Blue Jackets ML (2.55) OBS matchstart kl 21.00!

Jag har redan skrivit en del om dessa lagen inför deras första drabbning så ni som vill läsa mer info kan scrolla och titta där. Oerhört jämt i senaste mötet som inte avgjordes förens i 5e OT perioden. Tampa hade mer skott än Jackets men matchen i sig va väldigt jämn och sett till riktigt farliga lägen så tycker jag inte man kunde skilja lagen åt. Jag tror även kvällens match blir väldigt jämn och då är Jackets till 2.55 ml det självklara valet för mig.

—————————————————————————————————————————————————–

Boston Bruins Vs Carolina Hurricanes. Tips: Hurricanes ML (2.25)

Detta är också en matchup jag skrivit om tidigare så ni får scrolla och läsa mera där.  Bruins vann första mötet med 4-3 efter förlängning och laget såg betydligt bättre ut än i round Robin spelet. Men återigen så tror jag detta kommer bli en hyfsad tight serie och jag tycker Bruins är för stora favoriter igen så jag väljer att köra på ungtupparna i Hurricanes även i denna matchen.

.

2020 Vision: How a Successful Season for Joonas Korpisalo Looks ...

.


Onsdagens NHL!

Hej kamrater! jag vet inte ens vart jag ska börja i matchen mellan Tampa och Jackets, men vilken tillställning det blev, matchen avgjordes i 5e övertidsperioden! skotten slutade 88-63. Matchen startade vid 21.00 och va slut runt 03.30. Tyvärr tyvärr så lyckades inte Jackets vinna matchen men lagen va tighta och jämna som jag trodde så värdet låg helt klart på Jackets.

Pga Tampa- Jackets matchens övertid så blev matchen mellan Boston Bruins och Carolina Hurricanes flyttad till idag då dom skulle spelat i samma arena. Matchstart för den matchen är satt till kl 17.00. spelet på den lades igår men jag kopierar in texten igen för er som inte kikade igår. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Boston Bruins Vs Carolina Hurricanes. Tips: Hurricanes ML (2.20) OBS matchstart kl 17.00!

Detta är samma matchup som 2019 i Conferance finalen men då skickade Bruins ut Hurricanes med 4-0 i matcher vilket jag inte tror kommer hända i år. Bruins har inte övertygat i round Robin då det slutade med 3 förluster på lika många spelade matcher. Bruins som gick in med högst seedning i gruppen slutade med att dom fick den sämsta. laget såg iofs bättre ut i  sista match mot Capitals men man kände ändå inte riktigt igen Bruins. Bruins kommer garanterat växla upp och spela bättre men det är ändå ett tufft läge med 3 raka förluster i ryggen. Nu står ju Hurricanes för motståndet och dom har gjort det riktigt bra och slog ut Rangers med 3-0 i matcher och har en riktigt bra kemi i laget, deras unga stjärnor levererar och detta blir ingen enkel serie för Bruins. Första mötet här tror jag Hurricanes vinner.

——————————————————————————————————————————————————–

Washington Capitals Vs New York Islanders. Tips: Islanders ML (2.19) Islanders vinna serien(2.50) OBS matchstart kl 21.00!

Detta är ett möte som brukar bli av i slutspel mellan just Capitals och Islanders. Detta är 8e seriemötet lagen emellan i slutspel där Islanders vunnit 6 av dom tidigare serierna mot just Capitals. Som om inte detta vore nog så ställs Islanders Coach Barry Trotz mot sitt före detta lag. Jag tycker att Islanders har en bredare trupp än vad Capitals har, Caps har sina superstjärnor men Jag gillar Islanders lag mer. Jag sätter ett ? för Braden Holtby då det kan vara si och så med hans nivå och då är Samsonov som backup inte ett av dom bättre alternativen. Islanders målvaktsida däremot med Varlamov och Greiss håller jag högre. Jag tror Islanders vinner första fighten ikväll samt att dom kommer gå vinnande ur denna serien mot Capitals.

———————————————————————————————————————————————————–

Philadelphia Flyers Vs Montreal Canadiens. Tips: Flyers FT (2.10)

Flyers har imponerat STORT på mig och spelar en fruktansvärt bra hockey. Laget vann samtliga sina 3 matcher i round Robin medans Canadiens kvalade in genom att besegra Penguins. Att Canadiens besegrade Penguins va mycket tack vare att Carey Price storspelade i målet. Jag tror dock inte att Price kan rädda Canadiens här då Flyers levererar deras bästa hockey jag sett på många år. Detta första mötet vinner Flyers under ordinarie tid.

———————————————————————————————————————————————————

.


Tisdagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Tampa Bay Lightning Vs Columbus Blue Jackets. Tips: Blue jackets ML (2.50) OBS matchstart kl 21.00!

Blir detta revansch för Tampa efter fjolårets uttåg mot just Blue Jackets? Jag vet inte, men jag tror å andra sidan vi kan få se en riktigt rolig serie mellan just dessa lagen. Jackets skickade ut stjärnfyllda Maple Leafs i kvalet och Tampa lyckades vinna 2/3 matcher i round Robin. Stjärnbacken Hedman är ? inför kvällens match då han utgick i deras sista match med skada och beslut om han spelar eller ej har inte kommit ännu. Funkar Jackets snabba kontringsspel samt defensiven och det strålande målvaktsspelet dom haft hittills så tror jag laget kan chocka Tampa och börja med en vinst ikväll. Tampa ska vara favoriter här det är inget snack om saken men enligt mig är dom för stora favoriter. Jag väljer att köra Jackets i kvällens första fight!

—————————————————————————————————————————————————

Boston Bruins Vs Carolina Hurricanes. Tips: Hurricanes ML (2.20)

Detta är samma matchup som 2019 i Conferance finalen men då skickade Bruins ut Hurricanes med 4-0 i matcher vilket jag inte tror kommer hända i år. Bruins har inte övertygat i round Robin då det slutade med 3 förluster på lika många spelade matcher. Bruins som gick in med högst seedning i gruppen slutade med att dom fick den sämsta. laget såg iofs bättre ut i  sista match mot Capitals men man kände ändå inte riktigt igen Bruins. Bruins kommer garanterat växla upp och spela bättre men det är ändå ett tufft läge med 3 raka förluster i ryggen. Nu står ju Hurricanes för motståndet och dom har gjort det riktigt bra och slog ut Rangers med 3-0 i matcher och har en riktigt bra kemi i laget, deras unga stjärnor levererar och detta blir ingen enkel serie för Bruins. Första mötet här tror jag Hurricanes vinner.

.

 


Lördagens NHL!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Colorado Avalanche Vs Vegas Golden Knights. Tips: Avalanche ML (1.90) OBS marchstart kl 21.00!

Båda lagen har startat bra med 2 vinster vardera hittills, Men jag tycker personligen att Avs är det starkare laget av dom båda och jag tror det kommer visa sig här ikväll. Avalanche har dessutom fin statistik mot just Vegas då dom vunnit 5 av dom 6 senaste matcherna.

———————————————————————————————————–

Tampa Bay Lightning Vs Philadelphia Flyers. Tips: Flyers ML (2.20)

Här ställs två extremt bra spelande lag mot varandra, Tampa har levererat som dom ska och som dom flesta räknade med att dom skulle göra,  Men Flyers har även dom gjort det riktigt riktigt bra och imponerat stort på mig. Jag tycker oddssättarna har gjort Tampa till för stora favoriter i denna matchen och väljer att lägga mitt spel på Flyers.

.

Colorado Avalanche Tickets | 2020 NHL Tickets & Schedule ...


Fredagens NHL!

Detta är mina spel inför fredagens NHL. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Florida Panthers Vs New York Islanders. Tips: Panthers ML (2.12) OBS matchstart kl 18.00!

Det är vinna eller försvinna för Panthers här ikväll. Islanders har varit snäppet vassare men stämmer det till 100% för panthers så tror jag dom kan utjämna och tvinga fram en femte avgörande match.

————————————————————————————————————————————————————-

Chicago Blackhawks Vs Edmonton Oilers. Tips: Blackhawks ML (2.10)

Hawks har greppat taget om serien mot Oilers när dom avgjorde med endast minuten kvar senast. Oilers som naturligtvis va solklara favoriter inför matchserien har fått sig en ordentlig match av Blackhawks. Jag tror och hoppas Blackhawks avgör serien inatt.

—————————————————————————————————————————————————————–

Columbus Blue Jackets Vs Toronto Maple Leafs. Tips: Blue Jackets ML (2.35)

Jackets defensiv är prio 1! och som dom gör det, Jobbar och sliter kopiöst för varandra över hela banan. Ett lag som Jackets underskattas av många men kan vara ett av dom jobbigaste lagen att möta i hela ligan. Inför nattens match är det viktigt att målvaktsspelet sitter samt dom förvaltar sina chanser dom får mot ett hysteriskt Leafs som kommer sälja sig dyrt.

—————————————————————————————————————————————————————

Montreal Canadiens Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Penguins vända och vinna serien mot Canadiens. (2.70)

Canadiens har ledningen i serien med 2-1 i matcher och kan avgöra ikväll men Penguins är Penguins och jag tror laget har en hyfsad möjlighet att kvittera matchserien ikväll och dra det till fem matcher som jag sedermera tror Pens kan knipa och vinna.

————————————————————————————————————————————————————-

.


Tisdagens Stanley Cup!

Hej kamrater! Detta slutspelet har inte startat riktigt som jag tänkt mig måste jag säga. Flertalet av spelen har varit riktigt nära men tyvärr inte studsat min väg hittills.

Mitt sätt att plugga på och tänka inför matcherna är på samma sätt som innan uppehållet så jag har inte ändrat på någonting angående mina förberedelser.Jag letar alltid ml spel som jag tycker det finns värde i vilket jag gjort dom senaste säsongerna. Spelar inte på odds runt 1.65-1.70 eller lägre.

Detta är mina spel inför kvällens och nattens matcher. Lycka till!

2020 Stanley Cup playoffs - Wikipedia

Toronto Maple Leafs Vs Columbus Blue Jackets. Tips: Jackets ML (2.40) OBS matchstart kl 22.00!

——————————————————————-

Winnipeg Jets Vs Calgary Flames. Tips: Jets ML (2.38)

———————————————————————-

Vancouver Canucks Vs Minnesota Wild. Tips: Wild ML (1.92)

.

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE


Stanley Cup Playoffs Måndag!

Tidiga matcher varje kväll och det är fantastiskt grymt! ikväll startar vi med Hurricanes-Rangers.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Carolina Hurricanes Vs New York Rangers. Tips: Rangers ML (2.23) OBS matchstart kl 18.00!

————————————————————————

Tampa Bay Lightning Vs Washington Capitals. Tips: Capitals ML (2.20) OBS matchstart kl 22.00!

————————————————————————

Edmonton Oilers Vs Chicago Blackhawks. Tips: Blackhawks ML (2.21)

.


Stanley Cup Playoffs Söndag!

Hej! riktigt svår första runda igår. Nya tag idag och vi startar med Preds mot Yotes kl 20.00. Lycka till!

th_GameOnLarge

Nashville Predators Vs Arizona Coyotes. Tips: Predators FT (2.25) OBS matchstart kl 20.00!

———————————————————

Colorado Avalanche Vs St Louis Blues. Tips: Avalanche ML (1.90)

.

Predators Call Out Sabres For Using Wrong Logo – SportsLogos.Net News


STANLEY CUP PLAYOFFS!

Hej kamrater! Nu är det äntligen dags för slutspelet att köra igång i världens bästa hockeyliga! trots omständigheterna i NHL är vi lika förväntansfulla över att de äntligen kör igång igen.

 

NU KÖR VI!

th_GameOnLarge

Carolina Hurricanes Vs New York Rangers. Tips: Rangers ML (2.15) OBS Matchstart kl 18.00!

———————————————————-

Calgary Flames Vs Winnipeg Jets. Tips: Jets ML (2.12)

.