Archive for June, 2017

PITTSBURGH PENGUINS STANLEY CUP MÄSTARE 2017!

PITTSBURGH PENGUINS STANLEY CUP MÄSTARE 2017!

Då kära kamrater har Pittsburgh Penguins blivit årets vinnare av Lord Stanleys pokal. Matchen igår natt stod sig 0-0 tills det va 1.35 kvar av den tredje perioden när  “Bengan” Hörnqvist lyckas ta vara på en sargstuds och lägga in pucken via Rinnes rygg och in i mål. Carl Hagelin satte 2-0 i tom kasse och äventyret för Predators tog slut hemma i Nashville där dom endast förlorade två matcher i hela slutspelet. Vilket intryck Predators och deras helt fantastiska fans har gjort på mig under detta slutspelet wow.

Penguins vinner Stanley Cup för andra året i rad vilket inte har hänt på 19 år. Penguins började med att besegra Blue Jackets med 4-1 i matcher för att sedan skicka ut Capitals med 4-3 i matcher. Efter det väntade en riktig omgång med Senators, där Penguins till slut vann med 4-3 i matcher. Finalen avgjordes till Penguins favör med 4-2 i matcher. Grattis Penguins och Bengan!

26 vinster samt 22 förluster med ett snittodds på 2.06 blev mina siffror under slutspelet. Med detta sagt så vill jag tacka alla läsare, nya som gamla för denna fantastiska säsongen. Nu tar jag semester ifrån NHL tills nästa säsong kör igång igen. För att komma i kontakt med mig så går det bra via  helgesson.betting@hotmail.com

HELGESSON OVER AND OUT


STANLEY CUP FINAL GAME 6!

Bildresultat för stanley cup final 2017

Nashville Predators Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Predators FT (2.25) Preds åkte på en riktig knockout i senaste matchen i Pittsburgh och läget ser inte bra ut när dom nu ligger under med 3-2 i matcher. Dock så har laget varit EXTREMT bra hemma i Nashville och jag tror inte Penguins avgör serien inatt utan Predators vinner nattens match och pressar fram en sjunde avgörande. Do or die inatt för Predators del.  Lycka till!

 


STANLEY CUP FINAL GAME 5!

Båda mina spel i finalserien har gått in när det nu är dags för den femte matchen i finalen mellan Nashville Predators och Pittsburgh Penguins.

Bildresultat för stanley cup final 2017

 

Pittsburgh Penguins Vs Nashville Predators. Tips: Predators ML (2.40) Extremt viktig match här i Pittsburgh nu efter att Predators hämtat upp 0-2 underläge till 2-2 i matcher. Oavsett vem som vinner här så bär det av till Nashville i nästa match och jag tror inte Penguins kommer vinna någon match borta då dom haft väldigt svårt att få till det i Nashville.

Vinner däremot Predators denna viktiga match 5 så kan dom avgöra på hemmais i nästa match där dom endast förlorat 1 match under slutspelet. Detta kommer bli en stenhård taight match där det gäller för Pekka Rinne att fortsätta sitt fenomenala målvaktspel. Jag tror Predators till slut vinner. Lycka till!

 


STANLEY CUP FINAL GAME 4!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Nashville Predators Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Predators ML (1.77) Predators vann komfortabelt med 5-1 senast hemma i country town och detta är en minst sagt lika viktig match för att få serien utjämnad innan det bär av till Pittsburgh igen. Preds såg ut att spela med bra självförtroende senast och knäckte Murray i Pens målet som varit ruggigt bra i tidigare matcher. Jag tror Predators jämnar ut serien inatt med hjälp av deras fantastiska fans.


STANLEY CUP FINAL GAME 3!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Nashville Predators Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Predators ML (1.77) 2-0 i matcher till Penguins när det är dags för Predators att rycka upp sig och ta tag i detta nu när serien vänder hem till Nashville. Predators har endast förlorat en slutspelsmatch hemma i Nashville denna säsongen, här är dom starka och jag hoppas dom visar det inatt och besegrar Penguins och reducerar serien.

Bildresultat för helgesson nhl predators'