Archive for April, 2017

Söndagens NHL!

Full pott igår då båda spelen gick in till riktigt fina odds! Det har blivit 16 vinster 8 förluster hittills i slutspelet för mig med ett snittodds på 2.01.

Två matcher spelas ikväll/natt och precis som igår så går jag även inatt på båda underdogsen. Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Nashville Predators Vs St Louis Blues. Tips: Blues ML (2.31) OBS matchstart kl 21.05! 1-1 i Serien efter att Blues vann förra mötet med 3-2. Serien vänder nu till Nashville efter två matcher i St Louis. Jag tycker att det Blues visade upp i senaste matchen va betydligt bättre än i första mötet, Dock måste powerplay spelet slipas på, men det blev 1 mål på 5 försök i senaste matchen. Blues har vunnit 19 av dom senaste 28 mötena med Predators men bara 2 av dom 7 senaste på bortais. Men jag tror att Blues kan stå upp bra i denna matchen och spelar dom till fina 2.31!

—————————————————————————————————————

Edmonton Oilers Vs Anaheim Ducks. Tips: Ducks ML (2.13) Ducks ligger under med 2-0 i matcher och detta är en oerhört viktig match för Ducks. Skillnaden lagen emellan är Talbot i Oilers kassen som varit fenomenal. Ducks har fina siffror mot Oilers i Edmonton då dom vunnit 16 av dom senaste 21 matcherna här och 27 av dom senaste 37 oavsett spelplats. Jag hoppas Ducks kan slå sig in i matchserien inatt.


Lördagens NHL!

1 vinst samt 1 förlust igår då Blues utjämnade serien medans Ducks har underläge 0-2 i matcher. Ikväll/ natt är det två matcher. Jag har ett spel till kvällsmatchen. Om jag spelar på mötet mellan Caps och Pens kommer jag uppdatera detta inlägget med spelet innan kl 01.00. Lycka till!

NYHET!

-Snart kör Hockey-VM igång och då är den gode W tillbaka igen efter förra årets VM-Succè. Följ honom här på Helgessons NHL-Betting under hela Hockey-VM!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Ottawa Senators Vs New York Rangers. Tips: Senators ML (2.03) OBS matchstart kl 21.05! 

———————————————————————————-

 Washington Capitals Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Penguins ML (2.47) Penguins är underskattade och stor underdog i denna matchen. lagen emellan är det tight och har alltid varit. erbjuds man då ett odds på 2.47 ML så hugger jag det alla dagar i veckan. Penguins har vunnit 7 av dom senaste 11 matcherna.


Fredagens NHL!

Två matcher spelas inatt. 13 vinster 7 förluster har de blivit hittils i slutspelet. Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

St Louis Blues Vs Nashville Predators. Tips. Blues ML (1.86)

————————————————————————————————-

Anaheim Ducks Vs Edmonton Oilers. Tips: Ducks ML (1.74)


Torsdagens NHL!

Tuff gårdag där varken Ducks eller Blues lyckades vinna. Båda lagen hämtade upp underlägen 1-3 till 3-3 i tredje perioden men lyckades inte få in en ledningspuck utan båda förlorade sina respektive matcher.

Kluriga matcher inatt då Senators tar sig an Rangers och Capitals möter Penguins. Jag har ett spel på dessa som jag väljer att testa.

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Washington Capitals Vs Pittsburgh Penguins. Tips: Över 5.5 mål (1.91) Det brukar bli målglada matcher när dessa giganter möter varandra. 4 av dom 5 senaste mötena lagen emellan har gått över linan. Jag tror och hoppas att nattens match inte blir något undantag.

—————————————————————————————

Bildresultat för capitals vs penguins playoff 2017


Onsdagens NHL!

Då kamrater fortsätter NHL äventyret inatt när det är två matcher på schemat.

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

St Louis Blues Vs Nashville Predators. Tips: Blues ML (1.90) Blues skickade ut Wild medans Predators sparkade ut Blackhawks med 4-0 i matcher. Jag gillar Blues i detta mötet och Jake Allen har varit fenomenal i serien mot Wild. Jag hoppas han fortsätter sitt fina målvaktsspel. Det är slutspel nu och mycket kan hända men intressanta siffror ändå inbördes möten då Blues har vunnit 5 av dom 6 senaste i St Louis och 18 av dom 26 senaste oavsett spelplats. Jag tror Blues vinner första matchen i denna serien.

——————————————————————

Anaheim Ducks Vs Edmonton Oilers. Tips: Ducks ML (1.80) Intressant möte mellan Ducks och Oilers. Ducks slog som väntat ut Flames medans Oilers slog ut tunga Sharks. Jag gillar Ducks i denna matchupen och tror laget kommer ta första vinsten på hemma is inatt. Ducks har vunnit 9 av dom senaste 11 mötena med Oilers  hemma i Honda Center.

/////////////////////////////////////

Serie spel

St Louis Blues Vs Nashville Predators. Tips: Blues serie segrare (2.11)

——————————————————————–

Anaheim Ducks Vs Edmonton Oilers. Tips: Ducks serie segrare  (1.88)


Stanley Cup Playoffs

Capitals besegrade Maple Leafs igår och vann serien. Det innebär att serie spelet på -1.5 match på Capitals gick in och med det inräknat har det nu blivit 13 vinster 4 förluster med ett snittodds på 2.03 för min del.

Inga matcher inatt då lagen får ett par dagars vila innan det kör igång igen med St Louis Blues Vs Nashville Predators och Anaheim Ducks Vs Edmonton Oilers.

Återkommer när det är dags för matcher igen. / Helgesson over and out.

Bildresultat för helgesson nhl stanley cup


Söndagens NHL!

Gårdagen slutade med Blues vinst till fina 2.67 i odds. Tyvärr förlorade dock Sharks mot Oilers och är därmed utslagna. 12 vinster 4 förluster hittills i slutspelet för mig.

Jag avstår spel ikväll/natt då jag har serie spelet på Capitals hcp som avgörs vid Capitals vinst inatt.

Bildresultat för helgesson nhl capitals


Lördagens NHL!

1 vinst och 1 förlust i torsdags då Penguins gjorde jobbet och skickade ut Jackets medans Sharks föll i OT mot Oilers. Bra med Capitals vinst igår med tanke på hcp spelet i serien.

11 vinster 3 förluster med ett snittodds på 2.04 hittills i slutspelet. Två spel levererar jag till er inför kvällen och natten. Lycka till!  Mail adressen för er som vill komma i kontakt med mig är helgesson.betting@hotmail.com

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Minnesota Wild Vs St Louis Blues. Tips: Blues ML (2.67) OBS matchstart kl 21.05! Blues kan avgöra serien ikväll då dom leder med 3-1 i matcher. Wild kommer ge precis allt dom har i denna matchen för att reducera i matchserien, Men hur jag än vrider och vänder på detta så är det värde på Blues i mina ögon och dom har besegrat Wild här innan med hjälp av en storspelande Jake Allen. Jag hoppas Blues avgör denna matchserien inatt.

———————————————————————————————————————–

San Jose Sharks Vs Edmonton Oilers. Tips: Sharks ML (1.72) Sharks förlorade senaste matchen efter OT i Edmonton och ligger nu under med 3-2 i matcher och måste vinna nattens match för att hålla sig kvar. Sharks har defenitivt kapacitet till det, vilket dom inte minst visade i sista mötet i Shark Tank då Sharks vann med hela 7-0. Jag tror Sharks utjämnar serien inatt och tvingar fram en sjunde avgörande match.


Torsdagens NHL!

Ducks skickade ut Flames precis som jag hoppades på vilket gjorde att två spel gick in, Ducks som vinnare av matchen samt spelet på Ducks vinna serien som lades innan serien startade. Senaste sex dagarna har det blivit sex vinster och 1 förlust. sju vinster med seriespelet på Ducks. Totalt 10 vinster 2 förluster med ett snittodds på 2.04 hittills i slutspelet.

Två spel har jag att bjuda på inatt. Lycka till!!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Pittsburgh Penguins Vs Columbus Blue Jackets. Tips: Penguins FT (1.92) Blue Jackets vann förra matchen med 5-4 hemma i Columbus men nu när Penguins vänt hem igen så tycker jag laget har ett bra tillfälle att skicka ut Jackets ifrån slutspelet. Jag tror Penguins avgör detta under ordinarie tid.

——————————————————————————————————–

Edmonton Oilers Vs San Jose Sharks. Tips: Sharks ML. (2.12) Sharks besegrade Oilers med hela 7-0 senast hemma. Nu väntar dock en annan match i Edmonton. Sharks hade det tufft på bortais trots att dom lyckades plocka en vinst där. Frågan är om Sharks har hittat nyckeln till att besegra Oilers med tanke på förra matchen. Jag ger Sharks chansen inatt att ta kommandot i matchserien.


Onsdagens NHL!

Sharks besegrade Oilers med förkrossande 7-0! och spelet gick in. 8 vinster 2 förluster på slutspelet nu. Fyra matcher inatt, jag har ett spel att bjuda på. Lycka till!

Jag får en hel del mail om samarbeten, folk som bara vill komma i kontakt men inte har min mail så är den helgesson.betting@hotmail.com

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Calgary Flames Vs Anaheim Ducks. Tips: Ducks ML (1.98) Jag tror Ducks avgör matchserien inatt. Laget visade bra styrka när dom hämtade upp 4-1 underläge senast och jag tror dom fixar en vinst även inatt och skickar ut Flames. Mer info om serien har jag skrivit i dom tidigare mötena lagen emellan.

—————————————————————————————————————————————

Relaterad bild


Tisdagens NHL!

God kväll kamrater. Ducks gjorde en heroisk insats och hämtade upp 4-1 underläge till vinst 4-5 i OT på bortais och gjorde att enda spelet gick in. 3-0 i serien nu för Ducks och seriespelet på dom ser väldigt bra ut.

7 vinster 2 förluster i slutspelet för mig hittills med ett snittodds på 2.12. Jag har ett spel att erbjuda även inatt. Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

San Jose Sharks Vs Edmonton Oilers.Tips: Sharks ML (1.81) Oilers har tagit 2-1 ledning i serien efter att senaste matchen vunnit med 0-1. Jag har extremt svårt att se Sharks släppa två raka hemmamatcher och isf ett 3-1 underläge i serien. Denna matchen är oerhört viktig för Sharks och jag tror att laget tar sig i kragen ordentligt och besegrar Oilers i nattens match och utjämnar serien.

————————————————————————————————————


Måndagens NHL!

St Louis Blues höll undan och vann med 3-1 igår till bra odds. 6 vinster 2 förluster hittills i slutspelet. Jag har ett spel att bjuda på inatt.

Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Calgary Flames Vs Anaheim Ducks. Tips: Ducks ML (2.17) Ducks har 2-0 ledning i serien och jag tror laget har bra chans att utöka till 3-0 ledning inatt. Flames har inte spelat dåligt dom två tidigare matcherna i serien, men Ducks är starkare. John Gibson har gjort det riktigt bra i kassen för Ducks och räddat 65 av 69 skott i dom inledande matcherna. Trots att det är slutspel och Flames kommer komma ut och ge 100% direkt i Scotiabank Saddledom så har Ducks vunnit fem av dom sex senaste mötena i Calgary och 39 av dom senaste 52 oavsett spelplats. Jag hoppas att Ducks återigen visar att dom är ett bättre lag än Flames och vinner matchen.

————————————————————————————————————————————————-

.

 


Söndagens NHL!

Ducks vann under ordinarie tid igår vilket gjorde att enda spelet gick in till 2.12. Det har blivit 5 vinster och 2 förluster med ett snittodds på 2.11 såhär långt på slutspelet.

Jag har hittat ett spel till kvällens match. Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

St Louis Blues Vs Minnesota Wild. Tips: Blues ML (2.14) OBS matchstart kl 21.05

—————————————————————————————-

*Kanske uppdaterar med något mer spel senare under kvällen*


Lördagens NHL!

Ett spel till natten och det kommer här. Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Anaheim Ducks Vs Calgary Flames. Tips: Ducks FT (2.12) Ducks har tagit 28 raka vinster hemma mot just Flames och jag tror inte nattens match blir något undantag. Ducks vinner under ordinarie tid och tar ledningen med 2-0 i matcher.

—————————————————————————————

Bildresultat för helgesson nhl ducks'

 

 

 


Fredagens NHL!

Hej kamrater och glad påsk! Gårdagen slutade med delad pott då det blev 1 vinst samt 1 förlust. Capitals lyckades inte vinna under ordinarie tid utan avgjorde i OT vilket iofs va bra för seriespelet. Ducks däremot tog den 28e raka hemma vinsten mot Flames och laget vann under ordinarie matchtid vilket gjorde att ytterligare ett spel till fint odds hittade hem.

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Pittsburgh Penguins Vs Columbus Blue Jackets. Tips: Penguins FT (2.05) Jag förlitar mig på Penguins gör jobbet under ordinarie speltid som i första matchen och tar 2-0 ledning i serien.

——————————————————————————————

Edmonton Oilers Vs San Jose Sharks. Tips: Sharks ML (2.30) Den första matchen i detta mötet va riktigt intressant att titta på och jag hoppas även detta blir en bra match. Jag tyckte Sharks förde spelet i förra matchen men Oilers är ruggigt farliga offensivt med McDavid i spetsen. jag gillade det Sharks visade upp och hoppas dom kan bjuda upp inatt igen.

——————————————————————————————


Torsdagens NHL!

Slutspelet började på bästa sätt för egen del då båda spelen gick in till över 2x pengarna. Jag la även ut seriespel igår och det är även just dessa matcherna jag riktar in mig på inatt. Lycka till!

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Washington Capitals Vs Toronto Maple Leafs. Tips: Capitals FT (1.77) Capitals är för tunga för att Maple Leafs ska kunna störa dom i Verizon Center i första matchen och jag tror Caps löser vinsten under ordinarie matchtid.

—————————————————————————————————————-

Anaheim Ducks Vs Calgary Flames. Tips: Ducks FT (2.08) Ducks avslutade grundserien bra och dom besegrade bla Flames i näst sista matchen med 4-0. Flames har verkligen verkligen problem med att möta Ducks på bortais då dom inte tagit en enda vinst här på dom senaste 27! försöken. Trots att det är slutspel med mycket inblandat som inte finns i en grundserie så tror jag Ducks kommer fixa en vinst här under 60 min.

 ————————————————————————————————————

*Glöm inte seriespelen jag la ut igår, dom hittar ni i inlägget under*


NHL SLUTSPELET 2017!

Då kamrater var det dags för slutspel i världens bästa liga. Det är många intressanta matcher inatt. Lycka till med era spel.

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017

Pittsburgh Penguins Vs Columbus Blue Jackets. Tips: Penguins FT (2.05) Jag tror Penguins blir numret för stora direkt i första matchen här och kommer avgöra under ordinarie matchtid.

———————————————————————————————————

Edmonton Oilers Vs San Jose Sharks. Tips: Sharks ML (2.41) Inatt går jag på skrällen här då jag tror Sharks kan dra längsta strået i första matchen och tycker Oilers är för stora favoriter trots fix stjärnan McDavid.

—————————————————————————————————————

.

Kör även några serie spel inför morgondagens matcher. 

Anaheim Ducks Vs Calgary Flames. Tips: Serie segrare Ducks (1.60)

——————————————————————————————-

Washington Capitals Vs Toronto Maple Leafs. Tips: Serie seger -1.5 i matcher Capitals (1.61)

Bildresultat för oilers sharks playoff


Sista dagen i grundspelet.

Jag har haft svårt att hitta någon glädje i att reka NHL sedan det tragiska hände i Stockholm.

Båda mina spel gick in senast och då detta är sista dagen på grundserien i NHL och det är mycket spelare som vilas då en hel del lag inte har särskilt mycket att spela för längre så avstår jag spel idag. jag är tillbaka när slutspelet kör igång.

Helgesson over and out.

Bildresultat för stanley cup playoffs 2017


NÄR ÄR DET NOG!?

HUR LÄNGE SKA DET DRÖJA INNAN SVENSKEN VAKNAR!?

Bildresultat för sverige besegrat flagga


Tisdagens NHL!

th_GameOnLarge

Colorado Avalanche Vs Chicago Blackhawks. Tips: Över 5.5 mål (2.04)

—————————————————-

Anaheim Ducks Vs Calgary Flames. Tips: Ducks ML (1.72)

——————————————

Bildresultat för helgesson nhl ducks


Lördagens NHL!

th_GameOnLarge

Boston Bruins Vs Florida Panthers. Tips: Bruins FT (1.70) OBS matchstart kl 19.05!

———————————————————————-

Edmonton Oilers Vs Anaheim Ducks. Tips: Ducks ML (2.19)

———————————————————————–

Bildresultat för helgesson nhl bruins