Archive for May, 2014

Onsdagens NHL-Tips!

Hej gott folk, det blir kort inlägg utan någon motivering idag då jag har dåligt med tid.

th_GameOnLarge

Chicago Blackhawks Vs Los Angeles Kings: tips Kings (2.40)


Lördagens NHL-slutspel!

Hej kamrater! jag är riktigt riktigt besviken över matchen inatt där Ducks besegrades av Kings och fick lämna slutspelet. Kings va oerhört bra i första perioden medans Ducks inte hade alls särskilt mycket och Kings vann matchen rättvist till slut.

Ikväll kör semifinalserien mellan Canadiens och Rangers igång och som jag skrev igår så har jag tips på serie spel här även ett tips på kvällens match.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Montreal Canadiens _New York Rangers: tips Canadiens (1.85) OBS matchstart kl 19.05! Canadiens slog ut tunga Bruins i kvartsfinalen och laget hade en två målsledning i  alla dom tre första matcherna och dom avslutade match 7 i Boston genom att skicka ut Bruins efter en 3-1 vinst och Carey Price va den bättre målvakten i matchen mellan honom och Tukka Rask.

Både Rangers och Canadiens gick vidare genom att vinna match 7 på borta is. Rangers va även tvingade att vinna åttondelsfinalen i match 7 mot Flyers. Canadiens som slog ut Tampa får nöjet att för första gången under detta slutspselet få hemmaplans favör. Canadiens är 4-2 i matcher på borta is hitills.

Denna serien tror jag kommer avgöras till stor del på målvaktsfronten och där ger jag Carey Price betydligt större chans än vår egna Henke Lundqvist. Price kommer in i denna serien stekhet med 1.50 insläppta per match och 95% räddningar i serien mot Bruins. Price har även endast släppt in ett mål i två möten med Rangers under den gångna säsongen. Lundqvist har dålig statistik i just Montreal där han är 4-5-2 i matcher med 3.87 insläppta per match och 87.6% räddningar i alla matcher mot Canadiens i Montreal. Henke har inte vaktat Rangers kasse i någon av matcherna laget varit på besök i Bell Centre denna säsongen.

Rangers har endast tagit en vinst på dom senaste sex matcherna i Montreal och laget har blivit nollat i tre av dom fyra senaste matcherna när dom spelat i Bell Centre.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Montreal Canadiens Vs New York Rangers: Serievinnare Canadiens. (1.86)

ikväll ställs Carey Price och Henke Lundqvist mot varandra i semifinal nummer 1.


Fredagens NHL-Tips!

Hej gott folk! inatt väntas det en riktig kanon match i game 7 mellan Anaheim Ducks och LA Kings, Jag hoppas innerligt Ducks besegrar Kings i nattens match och tar sig vidare till semifinal mot Chicago Blackhawks.

Förutom seriespelet på Ducks så har jag två tips på nattens match.

Imorgon kommer jag lägga ut ett seriespel mellan Montreal Canadiens och New York Rangers.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Anaheim Ducks Vs Los Angeles Kings: tips Ducks (1.83) samt Under 5.0 mål (1.85). Jag tror Ducks vinner nattens match hemma mot Kings, Ducks har vunnit 33/47 hemma matcher denna säsongen och laget har slitit oerhört hårt för att vinna deras Division och det skulle kännas oerhört konstigt om Kings skickar ut Ducks ur slutspelet i match 7  från deras egna hemmaborg som dom varit extremt starka i.

 Jag måste även ta detta med John Gibson alltså, Han va sinnes bra i AHL slutspelet och hade 95,5% räddningar samt 1.45 insläppta per match. Han har vunnit samtliga tre starter han gjorde under grundserien och han har stoppat 88/92 skott i matcherna mot Kings och det är en kille jag har 100% förtroende för.

Dom flesta pratar om Kings erfarenhet av att vinna match 7 och att det skulle ge dom en stor fördel till nattens match men jag tror inte riktigt på det i detta läget,  Kings matchserie mot Sharks i kvartsfinalen gick även den till match 7 men jag tror Ducks vinner nattens match och jag tror detta kommer bli en målfattig historia och vi kommer hamna under 5.0 mål. LETS GO DUCKS!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–


Onsdagens NHL

Hej! det senaste spelet satt och det var underspelet i Canadiens – Bruins. Inatt är det dags för original six lagen att drabba samman igen i en sjunde avgörande match men denna gången i Boston. Jag hoppas Bruins klarar att ta en vinst inatt men jag kommer inte spela på matchen.

I den andra matchen inatt kan Ducks vid en vinst, döda serien mot Los Angeles och skicka ut kungarna i jakten på Lord Stanleys pokal. Jag kommer inte spela något på denna matchen heller då jag har seriespel på Ducks sedan tidigare men hoppas Ducks lyckas fixa en vinst inatt.

Lycka till med era spel.

 


Måndagens NHL-Tips!

Hej! inatt spelas det två matcher. Ducks- Kings matchen rör jag inte inatt då jag la ett seriespel på Ducks att vända serien(3.50) för några inlägg sedan. Men jag har ett tips till matchen mellan Canadiens och Bruins.

Önskar er lycka till med era spel.

th_GameOnLarge

Montreal Canadiens Vs Boston Bruins: tips: Under 5.0 mål. Samtliga tre matcher som spelats i Boston har gått över linan medans den senaste matchen här i Montreal avgjordes först efter OT och 1-0 vinst för Bruins och jag förväntar mig ytterligare en relativti målsnål match här inatt.

Montreal har statistiken på underspelet hemma 23-15-7 i matcher och jag tror vi kan få se ytterligare en match som går under.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–


Fredagens NHL-Tips!

Hej kamrater! gårdagens spel på Bruins satt då dom besegrade Canadiens och har utjämnat matchserien. Till inatt har jag ett spel till er och även ett serie spel.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Pittsburgh Penguins Vs New York Rangers: tips. Penguins rak. (1.95) Inatt tror jag Penguins avgör denna matchserien på hemmais då dom är det bättre laget. Rangers powerplay är förskräckligt dåligt och just nu till ingen nytta alls istort sett. När nu både Malkin och Crosby är heta så blir gapet bara större mellan lagen och i dom senaste tre matcherna mot Rangers har Penguins 9-2 i målskillnad.

Penguins Coach Dan Bylsma gjorde ett bra beslut när han parat ihop Crosby och Malkin för första linan och det har Rangers ingen bra lösning på.
Rangers har aldrig vänt en serie där dom legat under med 3-1 i matcher, dom har inte ens fått fram en sjätte match. 0 vinster på 16 matcher i den situtaionen.

powerplay som jag nämnde tidigare har inte varit något starkt vapen i denna serien mellan lagen då endast ett mål gjorts på 26 försök men skillnaden är att Rangers har spelat 9 raka matcher utan att göra ett enda powerplay mål medans Penguins avslutade grundserien i topp i Powerplay ligan. Inatt tror jag Penguins stänger denna matchserien och tar en vinst inför deras hemma fans och skickar Rangers ur Stanley Cup jakten.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Matchserie spel.

Anaheim Ducks Vs Los Angeles Kings: tips. Ducks att gå vidare (3.50)

 


Torsdagens NHL-Tips!

Hej gott folk, jag har ett tips till natten då det spelas två matcher. Tipset ligger ute på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge


Måndagens NHL-Tips!

Hej gott folk, då var man åter hemma igen och jag har ett tips till er på nattens matcher.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Anaheim Ducks Vs Los Angeles Kings: tips Ducks. (1.76)  Kings vann den första matchen i denna matchserien och Ducks har inte råd att förlora dom två inledande matcherna hemma i Honda Center mot Kings så inatt förväntar jag mig ett revanschsuget Ducks som jämnar ut denna matchserien.

Kings är 26-21 i matcher på bortais denna säsongen medans Ducks är 32-13 hemma.

Ducks är 8-1 i matcher på hemma is när dom ska försöka ta revansch på en tidigare förlust. Jag spelar på ankorna inatt.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————