Archive for December, 2013

Nyårsaftons NHL-Tips!

Gott nytt år på er kamrater! här kommer mina nyårstips på kvällens och nattens NHL-Hockey.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Winnipeg Jets Vs Buffalo Sabres: tips Jets.  Winnipeg kommer ifrån b2b vinster mot Wild och Avalanche och möter inatt ett Sabres som gått dåligt under säsongen samt att dom förlorat 5/6 senaste på bortais. Nycklarna till nattens vinst är följande: Ser man tillbaka så har Jets vunnit 5/6 senaste mötena med Sabres och tre i rad hemma i Winnipeg. Samt att Sabres är utan deras topp forward Cody Hodgson som leder laget i målproduktion på åtta mål.

Notera att Blake Wheeler har gjort sju mål på dom senaste 4 hemma matcherna mot Sabres (intressant för er som gillar spela på målskyttar)

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Calgary Flames Vs Philadelphia Flyers: tips. Under 5.5 mål.  


Måndagens NHL-Tips!

Hej! här kommer måndagens NHL-spel. Håll till godo och lycka till!

th_GameOnLarge

Chicago Blackhawks Vs Los Angeles Kings: tips Under 5.5 mål. Blackhawks har varit inblandade i en hel del matcher med mycket mål den senaste tiden men när dom inatt möter giftiga Kings tror jag vi kan få ett underspel.

I Kings bortamatcher görs det i snitt 4.8 mål per match och inte överraskande så när Kings spelar på bortais så brukar linan ligga på 5.0 och inte 5.5 som den gör inatt. När Kings spelar och linan ligger på 5.5 så har 4/6 senaste matcherna gått under och 9/12 senaste.

Blackhawks släppte in sex mål i senaste matchen mot Blues och jag är säker på att laget kommer skärpa till defensiven och inte släppa till lika mycket chanser bakåt inatt. Jag spelar underspelet i nattens match.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Vancouver Canucks Vs Philadelphia Flyers: tips. Canucks. Flyers är 18-16-4 på säsongen och kommer ifrån en 4-3 straff vinst mot Oilers i lördags natt. Canucks är 23-11-6 på säsongen och spelar inatt andra matchen ib2b då man igår vann med 2-0 mot Flames. Senast Canucks spelade b2b så tog dom en vinst och den gången va det i en tuff borta match mot Blackhawks. Canucks har vunnit 9/11 senaste matcherna och är heta för tillfället.

Jag tror ett hetare och mer taggat Canucks besegrar Flyers i nattens match.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  


Söndagens NHL-Tips Utgår.

Hej kamrater, Ducks vann matchen mot Coyotes igår och enda spelet satt. Jag hinner tyvärr inte med några tips till kvällens/nattens matcher men önskar er lycka till med era spel.

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE


Lördagens NHL-Tips!

Hej kamrater! 2/3 spel prickades in igår och inatt har jag endast ett tips att dela med mig av då jag har tidsbrist ikväll men här kommer mitt spel.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Anaheim Ducks Vs Phoenix Coyotes: tips Ducks. Coyotes kommer från en 4-3 förlust mot Sharks igår natt och Ducks spelade senast 23/12 vilket resulterade i en vinst för ankorna med 3-2 mot Capitals.

Ducks spelar en riktigt bra hockey för tillfället, hemma som borta och laget har nu fått vila och jag är övertygad om att dom vill få en bra start nu efter jul ledigheten. Notera att Ducks är 2-0 i matcher då dom kommer ifrån 3 dagars vila eller mer.

Coyotes har haft problem den senaste tiden och förlorat fem av dom senaste sex matcherna och har en riktigt tuff uppgift inatt när man besöker Anaheim Ducks som vunnit nio raka matcher. Ducks är 13-0-2 hemma denna säsongen och har vunnit fem av dom sex senaste mötena med Coyotes när man spelar i Anaheim. Jag spelar på ankorna i nattens match.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-


Fredagens NHL-Tips!

Inatt kör NHL igång igen efter tre dagars jul ledigt. 10 matcher ska spelas inatt och jag har tips till några av dom både här på sidan och på Poker Magazine. (det kan tillkomma fler spel under sena kvällen)

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

Washington Capitals Vs New York Rangers: tips Under 5.5 mål. Båda mötena lagen emellan denna säsongen har slutat med fem mål eller färre då första mötet slutade 4-1 och det andra 2-0.

Överlinan brukar inte spräckas här i Washington när lagen drabbar samman då dom sedan 2011 har möts här 10 gånger och i samtliga tio matcher har det blivit fem mål eller färre.

Endast i ett av Rangers senaste 14 besök i Washington har slutat med över fem mål. Rangers är 4-0 i matcher under linan när dom spelar med tre eller fler dagars vila. Jag blir inte förvånad om vi får en match inatt som hamnar under 5.5 mål och väljer det spelet.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Övriga spel inatt är följande: Penguins


Måndagens NHL-Tips!

Hej alla läsare, först av allt vill  jag önska er en riktigt god jul!  inatt är det hela 14 matcher som ska spelas och  detta är mina spel till dessa.

Lycka till!

 

th_GameOnLarge

Calgarty Flames Vs St Louis Blues: tips Blues samt Under 5.5 mål. Blues har spelat dom senaste tre matcherna över linan men jag förväntar mig att de bryts inatt. Lagen möttes i november och det slutade med 5 mål totalt.

Går vi tillbaka lite längre så ser man att 5/6 matcher har slutat med fem mål eller färre. Blues offensiv har varit giftig den senaste tiden  och dom vann med 6-0 senast men inatt får man klara sig utan förste målskytten Alexander Steen som fick kliva av i tredje perioden senast mot Oilers.

Blues har spelat 14/22 matcher på bortais under linan när den legat på 5.5. Flames släppte in 4 mål senast mot Penguins vilket var deras sista match i en roadtrip. Senaste hemma matchen vann Flames med 2-1. Blickar man tillbaka lite så ser man att Flames har fem raka hemma matcher som slutat under linan.

Åtta av Flames senaste tio matcher i December månad har slutat under linan. Lägg därtill att underspelet har statistiken 12-4-2 dom senaste säsongerna när Blues kommer ifrån en match där laget hållt nollan i föregående match.

 ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Övriga spel inatt är följande: Ducks, Red Wings, Penguins, Flyers, Tampa samt Bruins.


Söndagens NHL-Tips!

Inatt spelas det endast två matcher och jag har ett tips.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Vancouver Canucks Vs Winnipeg Jets: tips Över 5.0 mål. Jets är 16-16-5 på säsongen och kommer från en 5-2 vinst över Panthers senast. Canucks är 21-11-6 på säsongen och kommer från en 3-2 seger mot Blackhawks som avgjordes av straffar. Fyra av dom senaste fem matcherna har slutat med över för Jets och jag förväntar mig så även inatt.

Canucks har inatt första matchen hemma efter att varit ute på roadtrip som dom avslutat bra och det verkar alltid vara som att Canucks spelar lite sämre hemma precis efter avslutad roadtrip.

Jets har fått göra en del mål i dom senaste matcherna för att hänga på motståndarna då Pavelec är 0-4-1 med 4.04 insläppta per match dom senaste fem starterna. Jag spelar över 5 mål i nattens match.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Lördagens NHL-Tips!

Hej kamrater! ikväll kör vi igång med NHL-hockey redan nu kl 19.05 med Penguins – Flames, men mitt första tips är till matchen kl 22.05 mellan Kings och Avs. det kommer även ut ett tips på Poker Magazine.

Lycka till med era spel!

http://pokermagazine.se/

th_GameOnLarge

Los Angeles Kings Vs Colorado Avalanche: tips ÖVER 5.0 mål. OBS matchstart kl 22.05! Avalanche är 23-10-1 och kommer från en 4-2 vinst mot Oilers där Matt Duchene gjorde 1+2 poäng.  Kings är 24-8-4 och kommer från en 4-1 vinst mot Sharks och Kings har nu vunnit åtta av dom nio senaste matcherna och 15-2-4 sedan 2a November.

Båda lagen spelar riktigt bra hockey och jag förväntar mig en del mål i nattens match. Över har det blivit i 7 av Kings senaste 12 matcher hemma i LA när linan legat på 5.0. Avalanche har vunnit 6/8 senaste mötena lagen emellan och Avs har några heta spelare i Duchene och Paul Stastny medans Kings har Jeff Carter som fyller motståndarnas målburar. Kings har 30-11 i målskillnad på dom senaste 9 matcherna och rankas i toppen av ligan då dom snittar 3.33 mål per match. Jag väljer över 5.0 mål i kvällens match.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

San Jose Sharks Vs Dallas Stars: tips Sharks rak. Sharks är dyrköpta som ML spel och därför väljer jag att testa det raka spelet i nattens match. Dallas Keppern kari Lehtonen är en bra målvakt och gjorde en bra match sist men innan man hetsar upp sig för mycket så ska man veta att finnen är 2-3-1 med 4.17 insläppta per match hans senaste sex matcher och han har släppt in 10 mål dom senaste två starterna.

Stars har gjort en del bra matcher på slutet och laget har haft framgång mot Sharks i matcherna som spelats i Dallas men i Shark Tank är det annorlunda, Sharks har nämnligen vunnit 5/6 senaste matcherna och har en målskillnad på 26-11 mot Stars.

Sharks är 11-1-3 hemma denna säsongen och har gått lite segare nu på slutet men kombinationen med förlusten i Dallas senast borde göra dom extremt motiverade till en vinst inatt. Jag testar Sharks rak.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Övriga spel inatt är följande: Blues, Tampa 

Ikväll vill jag har över 5 mål i matchen mellan Kings och Avalanche.


Fredagens NHL-Tips!

Hej gott folk och trevlig helg! Ikväll är det fem matcher som spelas och jag har ett par tips till dessa, även på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

Carolina Hurricanes Vs Washington Capitals: tips Under 5.5 mål. Jag har respekt för Capitals offensiv men för en match här i Carolina så tycker jag linan på 5.5 är generös då matcherna här endast snittar 4.6 mål per match denna säsongen.

Hurricanes har endast släppt in tre mål eller färre i sju av deras senaste åtta matcher. Den enda matchen under den perioden va när dom spelade borta och b2b. Hurricanes två senaste matcher har resultaten 3-1 och 2-1.

Capitals som spelade i tisdags har sett underspelet i 19-9-3 matcher dom senaste säsongerna. Vid den tiden så har Hurricanes som spelade i söndags sett underspelet i 6-1 matcher när dom spelar med tre eller fler dagars vila.

Dom senaste tre matcherna mellan dessa lagen har slutat 3-1, 3-2 och 4-1 och jag tror även nattens match hamnar under linan.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Inatt drabbar Canes och Caps samman och jag hoppas på lagen håller sig under linan.


Torsdagens NHL-Tips!

Hej kamrater! Devils besegrade Senators igår med 5-2 och vi kammade hem de enda spelet som va ute. Inatt är det 11 matcher och jag har några tips. Håll till godo.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

 • Pittsburgh Penguins Vs Minnesota Wild: tips ÖVER 5.0 mål. Minnesota kommer från en  3-2 vinst mot Canucks som avgjordes efter straffar. Penguins spelade natten till idag och besegrade Rangers med 4-3 efter straffar.

Eastern Conferance ledarna Penguins har nu fem raka vinster och är 10-1-1 dom senaste 12 matcherna och kommer defenitivt ge försvarsstarka Wild en tuff match inatt. Wild har vunnit två raka matcher men dom möter ett Penguins som snittar 3 mål per match denna säsongen och leder NHLs power play liga i procent.

Wilds stora utropstecken denna säsongen har varit Josh Harding i målet och Harding vilar nattens match så det borde ge oss fördel för överspelet. Penguins spelade som sagt igår så deras defensiv kanske inte kommer vara den starkaste inatt heller. Jag spelar över 5.0 i denna matchen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 • Philadelphia Flyers Vs Columbus Blue Jackets: tips UNDER 5.5 mål. Flyers kommer ifrån ett par matcher mot Capitals där de blivit mycket mål. Men matcherna här i Philly snittar 4.8 mål denna säsongen och jag förväntar mig under 5.5 i nattens match.

Underspelet är 9-5-2 i matcher i Philly, det inkluderar även 5-3 i matcher när över/under linan ligger på 5.5. Jackets har spelat under i 6/10 bortamatcher när över/under linan ligger på 5.5. Jackets snittar 2.4 mål per match borta och jag tror nattens match håller sig under linan.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Övriga spel inatt: Canucks.

Inatt hoppas jag vi får över 5 mål i Penguins Vs Wild.


Onsdagens NHL-Tips!

Hej gott folk! Endast två matcher inatt och jag har ett tips.

Lycka till!

th_GameOnLarge

New Jersey Devils Vs Ottawa Senators: tips Devils. Båda lagen kommer ifrån varsin vinst men det va ett tag sedan något av lagen vann två matcher i rad så jag tror båda lagen är hungriga i nattens match. Senators har haft övertag på Devils dom senaste matcherna i serien mellan dom båda men inatt tror jag Devils är starkare.

Martin Brodeur startar i målet för Devils inatt. Den levande legenden som han är har inte fått så mycket speltid som han önskat men han höll nollan förra matchen då Devils vann med 3-0 och får förtroendet även i nattens match. Jag förväntar mig att han gör ännu en bra match och visar att han är värd att spela majoriteten av matcherna.

Devils är 23-11 i matcher dom senaste 34 spelade då man i föregående vann med mer än ett mål. Jag tror på en Devils seger här.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-


Tisdagens NHL-Tips!

Hej kamrater! inatt är det 12 matcher som spelas och jag har hittat några tips till nattens omgång.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

 
 • New York Islanders Vs Tampa Bay Lightning: tips ÖVER 5.5 mål. Tampa är 19-11-3 på säsongen och tog en fin 3-0 vinst senaste matchten då dom mötte Wings. Islanders är 9-16-6 på säsongen och förlorade deras senaste match mot Canadiens med 1-0.

Båda lagen kommer ifrån matcher som hamnade under linan men jag tror vi kan få se ett överspel här inatt. Fyra av dom senaste sju matcherna lagen emellan i New York har gått över linan och fem av dom senaste sju oavsett spelplats. Överspelet har suttit i 8 av 10 matcher när Islanders har vilat i två dagar eller mer mellan matcherna.

Ben Bishop är 1-2-0 i matcher med 3.69 insläppta per match mot Islanders och han bör se upp med kapten Tavares som har gjort 16 poäng på 12 matcher mot Tampa.  Bra odds på överspelet och jag hugger det.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 • Montreal Canadiens Vs Phoenix Coyotes: tips Canadiens. Habs har dominerat mot Coyotes genom åren och när natttens match nu spelas i Montreal tror jag Canadiens tar en vinst.

Canadiens är 11-9 i matcher hemma medans Coyotes som har spelat utan kapten Shane Doan , är 8-9 på bortais.

Canadiens erkände efter deras förra match att dom va trötta, nu hade dom gårdagen ledig och ska nu spela b2b hemma matcher vilket innebär inget resande för laget vilket gör dom gott då jag tror dom fyllt på energi och är piggare till nattens match och tar en vinst.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 • Philadelphia Flyers Vs Washington Capitals: tips Flyers. Jag spelar Flyers i nattens drabbning, Lagen möttes så sent som i söndags då Capitals låg under med 4-1 men lyckades vända och vinna med 5-4 efter straffar. Jag förväntar mig ett ravanschsuget Flyers i nattens match.

Flyers förlorade inte bara söndagens match mot Capitals utan även senaste mötet här i philly med hela 7-0! vilket borde ge dom än mer tändvätska inför nattens match.

Även med söndagens förlust så är Flyers 7-5 i matcher dom senaste gångerna dom ska försöka studsa tillbaka efter en förlust i föregående match. Medans Capitals har varit heta den senaste tiden så är laget ändå 6-8 i matcher på bortais.

inkluderar man Flyers 7-0 förlust ifrån November så är dom ändå 24-12-2 i matcher mot Capitals genom åren då man spelat i Philadelphia. Inatt tror jag på Flyers.

För ytterligare info om matchen samt ett spel till, kolla in Poker Magazine

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-


Måndagens NHL-Tips!

Tjena! Rangers vann igår men tyvärr inte under ordinarie matchtid men det gjorde däremot Ducks vilket va skönt.

Inatt spelas det fyra matcher och jag har några tips till dessa.

Lycka till!

th_GameOnLarge

 • Pittsburgh Penguins Vs Toronto Maple Leafs: tips Penguins samt Över 5.5 mål. Leafs är 17-14-3 på säsongen och tog en imponerande 7-3 seger mot Blackhawks senast. Penguins är 23-10-1 på säsongen och kommer även dom från en vinst match 4-1 mot Red Wings. Tre av dom fyra senaste mötena lagen emellan har slutat med överspelet och fem av dom senaste nio. Notera också att Crosby har gjort 42 poäng på 27 matcher mot just Maple Leafs. Phil Kessel i Leafs har gjort mål i båda matcherna mot Penguins denna säsongen och jag hoppas på överspelet till ett bra odds när två heta lag drabbar samman.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

övriga spel inatt: Blues. 

Jag hoppas på en del mål och Penguins vinst inatt.


Söndagens NHL-Tips!

Tjena kamrater! Jag hittar inga super intressanta spel till kvällens och nattens matcher men jag har två spel som jag väljer att testa.

Lycka till!

th_GameOnLarge

 • New York Rangers Vs Calgary Flames: tips Rangers rak. Rangers har 4 raka förluster hemma i MSG där dom nu spelar den femte matchen i rad och Rangers är desperata efter en vinst här vilket gör dom väldigt högt motiverade inför nattens drabbning mot Flames.

Flames spelar andra matchen i b2b möten då dom igår besegrade Sabres men Flames har inte sett bra ut på bortais denna säsongen och släpper i snitt in 3.5 mål per match när dom inte spelar i Calgary.

Medans Flames kommer ifrån en tuff OT vinst igår så har Rangers vilat dom senaste två dagarna. Även att Flames vann deras senaste andra match i b2b spel mot Oilers så är dom endast 5-10 i matcher dom senaste 15 matcherna när dom spelar andra matchen i b2b. Rangers har två raka vinster i mötena med Flames och jag tror det blir en tredje inatt.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Övriga spel: Ducks rak.

Gör en bra match inatt Henke och hjälp ditt Rangers till en vinst!


Lördagens NHL-Tips!

Dåligt med tid ikväll gott folk så mina spel kommer utan motivering idag.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Winnipeg Jets Vs Dallas Stars: tips. UNDER 5.5 mål OBS matchstart kl 21.05!

New York Islanders Vs Montreal Canadiens: tips. ÖVER 5.5 mål.

Toronto Maple Leafs Vs Chicago Blackhawks: tips. UNDER 6.0 mål

Phoenix Coyotes Vs Carolina Hurricanes: tips. UNDER 5.5 mål

——————————————————————————————————————————————————————————————

nhl


Inga tips idag fredag!

Hej gott! folk! tyvärr kommer inga tips idag pga julbord för min del men jag önskar er en trevlig kväll och lycka till med era spel.

th_NHLANIMATEDLOGOLARGE


Torsdagens NHL-Tips!

Tjena folket, inatt är det 11 matcher som spelas och jag har hittat några tips som är intressanta. Här nedan kommer tipsen samt att ni hittar ett på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

 • Edmonton Oilers Vs Boston Bruins: tips. ÖVER 5.0 mål. Bruins är 21-8-2 på säsongen och kommer från en 2-1 vinst mot Flames. Oilers är 11-8-3 på säsongen och vann senaste matchen med 5-4 mot Hurricanes trots att dom tappade en 3-0 ledning.

Oilers har nu vunnit sju av dom senaste 10 matcherna och i sex av dessa gick över linan. Bruins är ett lag med riktigt bra defensiv men dom är på western roadtrip och har en stor match på lördag borta mot rivalen Canucks vilket jag tror kan göra att spelarna har den matchen i tankarna och kan ta bort en del av skärpan hos spelarna när dom nu möter ett hungrigt Oilers. Oilers släpper in i snitt 3.24 mål per match och jag spelar överspelet i denna fighten.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 • San Jose Sharks Vs Minnesota Wild: tips. Sharks rak. Wild är 18-10-5 på säsongen och spelar andra matchen i b2b möten inatt då dom förlorade en tuff match mot Ducks igår med 2-1. Sharks är 19-6-6 på säsongen och förlorade överraskande nog deras senaste match hemma mot Islanders med 3-2 efter straffar, Sharks vann skotten med 48-28 i matchen dock. Sharks har nu förlorat fyra raka matcher men jag tycker dom har ett bra läge inatt för att studsa tillbaka med en vinst.

Wild spelade som sagt en jobbig match mot Ducks igår och får nu spela ytterligare en riktigt svår match i Shark Tank där hajarna är starka. Sharks är ett för bra lag för att fortsätta att förlusterna byggs på då dom oftast skjuter dubbelt så många skott som motståndarna i dom senaste matcherna. Detta är också ett revansch läge för Sharks som förlorade mot Wild senast i Minnesota. Sharks är 4-2 i matcher då dom är i samma revansch läge som inatt. Jag tror och hoppas vi får se ett taggat Sharks inatt och spelar dom rakt.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Jag hoppas på mål inatt mellan Oilers och Bruins.


Onsdagens NHL-Tips!

Hej kamrater! igår prickades 3 av 4 spel in och enda missen var tyvärr Sharks. Inatt är det tre matcher som spelas och jag har ett tips till er och det kommer här.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Chicago Blackhawks Vs Philadelphia Flyers: tips UNDER 5.5 mål. Båda lagen kommer ifrån målglada matcher men jag tror nattens match blir färre i. Efter att Flyers släppt in fem mål i varje match av båda b2b matcherna  så tror jag laget är inställt på att skärpa till defensiven inatt då dom endast släpper in 2.3 mål per match i snitt på bortais.

Flyers är 4-1-1 i matcher om dom föregående match släpper in fyra mål eller fler. Underspelet är 4-2-3 när dom möter en motståndare ifrån Western Conferance.

När nu Blackhawks nummer ett målvakt Corey Crawford är borta pga skada så tror jag Blackhawks försöker täppa till lite extra bakåt för att hjälpa backup Antti Raanta. Medans Flyers Ray Emery ställs mot sitt gamla lag så förväntar jag mig att han är högt motiverad för att göra en extra bra insats. Emery var 17-1-0 i matcher med 1.94 insläppta per match förra säsongen i Blackhawks på 21 matcher.

16-10-4 i matcher det är statistiken på Flyers då dom spelat under. ink 4-1 i matcher när man ställs mot motståndare som kommer ifrån en vinst. Jag tror nattens match går Under 5.5 mål när jag tror dom flesta förväntar sig ett riktigt målkalas.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Jag hoppas på en bra match ifrån Emery.


Tisdagens NHL-Tips!

Hej gott folk här kommer nattens NHL-Tips! även ett tips ute på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Winnipeg Jets Vs St Louis Blues: tips. Blues. Blues kommer ifrån en 5-2 förlust mot Ducks och Jets vann deras senaste match med 2-1 efter OT mot Tampa. Blues har schabblat dom senaste matcherna med saker som varit standard för dom tidigare och förlorat 3/4 senaste matcherna, MEN jag tror att Blues tar sig i kragen inatt och studsar tillbaka med en vinst. Blues är 9-1 i matcher mot Divisions motståndare denna säsongen och 7-1 mot lag som har två eller fler förluster i rad.

Jets är endast 3-11 i matcher mot divisions motståndare och jag tror dom får det jobbigt inatt när Blues komm er på besök.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
San Jose Sharks Vs New York Islanders: tips. Sharks -1.5 mål. Islanders enorma problem fortsätter, igår natt förlorade dom med 5-2 och spelar nu alltså b2b mot ett hungrigt Sharks. Sharks som förlorade senast med 3-1 mot Wild trots att dom vann skotten med 38-12!
Sharks har haft en del problem senaste tiden och förlorat tre raka, men medicinen kan vara att möta Islanders hemma. Sharks är 10-1-2 hemma i Shark Tank denna säsongen medans Islanders är 3-12 på bortais.
Inatt tror jag hajarna vaknar till liv och besegrar ett vilset Islanders med ett par puckar.
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Montreal Canadiens Vs Los Angeles Kings: tips. Över 5.0 mål. Kings är 19-7-4 på säsongen och kommer ifrån en 3-0 vinst mot Islanders. Canadiens är 19-9-3 på säsongen och kommer från en 3-2 vinst mot Sabres senast.
Canadiens är ett av ligans hetaste lag för tillfället och har gjort tre mål i fyra av dom senaste fem matcherna. Kings å andra sidan har tre raka vinster och har gjort tre mål i smatliga av dom tre vinsterna. Notera även att överspelet har suttit i sex av nio matcher när Kings har mött en motståndare med en vinststreak denna säsongen. Bra odds på överspelet.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Måndagens NHL-Tips!

Hej! dåligt med tid idag så det blir en kort blogg.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Anaheim Ducks Vs New York Islanders: tips Islanders +1.5 mål. Sanningen är att Ducks har varit enormt mycket bättre än Islanders denna säsongen och dom är för tillfället även mycket hetare, därför får vi ett helt okej odds på Islanders +1.5 mål tycker jag.

Ducks kan även vara lite för nöjda kanske efter varit på roadtrip och besegrat både Blackhawks och Blues som är två av ligans absolut bästa lag. Underskatta Islanders en aning helt enkelt i nattens match.. kollar man lite närmare på Ducks senare matcher så har 3/4 blivit avgjorda med ett måls marginal och ser man tillbaka ytterligare lite så har Ducks endast vunnit 4 av dom senaste 13 matcherna med just ett mål. Islanders är 7-5 i matcher dom senaste 12 om man skulle ge dom +1.5 inför varje match.

Islanders Coach Jack Capuano  sa följande: “I know what our record is, but it’s not like we’re getting dominated in these games … “

Islanders börjar bli desperata efter vinster och jag är tveksam till om det blir någon inatt men jag tror dom gör en så pass bra match att dom iaf täcker +1.5 mål.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Övriga spel inatt: Penguins rak.


Söndagens NHL-Tips!

Hej! gårdagen gick bra med 3/4 spel som satt, inatt är det fem matcher och jag har ett tips till dessa matcher.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Vancouver Canucks Vs Colorado Avalanche: tips Över 4.5 mål.  Colorado är 20-7-0 på säsongen och kommer från en 3-2 vinst mot Flames, matchen innan förlorade dom med hela 8-2 mot Oilers. Canucks är 16-10-5 på säsongen ochkommer från en 3-2 vinst efter förlängning mot Coyotes.

Canucks har höjt spelet rejält den senaste tiden och vunnit fyra av dom fem senaste matcherna och detta är deras andra raka hemmamatch då dom ska spela fem matcher totalt innan det är dags för roadtrip. Canucks har vunnit 9/10 senaste matcherna mot Avalanche, jag tror vi kan få se en del mål i nattens match och väljer över 4.5 här.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–


Lördagens NHL-Tips!

Hej kamrater och trevlig helg! Igår satt 2/2 här på sidan och totalt 2/3 ink tipset på Poker Magazine.

Ikväll/inatt är det 11 matcher som spelas och jag har några tips till dessa.

Lycka till!

th_GameOnLarge

Boston Bruins Vs Pittsburgh Penguins: tips. ÖVER 4.5 mål. Penguins är 20-9-1 på säsongen och kommer från en 5-1 vinst mot Sharks där Chris Kunitz stod för två mål och Crosby för tre ass. Bruins är 18-8-2 och vill studsa tillbaka efter en 2-1 förlust mot Canadiens. Penguins snittar 4.4 mål framåt per match dom senaste fem matcherna och ser heta ut med fyra raka vinster. Bruins vill som sagt studsa tillbaka med en vinst inatt efter att dom endast gjorde ett mål mot Canadiens.

Senaste mötet mellan Bruins och Penguins slutade 4-3 till Boston och jag tror vi kommer gå ÖVER 4.5 mål i nattens match då Bruins är ett bra hemmalag och Penguins gör mål på det mesta och har ett bra snitt. Ta er en titt på överspelet.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Los Angeles Kings Vs New York Islanders; tips. Kings rak. Islanders är 8-16-5 och fortsätter deras knackiga väg på säsongen, senast förlorade dom mot Blues med 5-1. LA Kings är 18-7-4 på säsongen och kommer från en 3-2 vinst som avgjordes på straffar mot Ducks.

Islanders har åtta raka förluster och det är inte särskilt lätt att spela på andra sidan av landet som dom gör inatt en sen match. Kings har två raka vinster mot bra lag då vinsterna kom mot Blues och Ducks. Kings har redan en 3-2 vinst mot Islanders men den spelades på long isle och jag tror på Kings i nattens match och att dom tar en vinst. Islanders är 3-10-0 på bortais och har inte vunnit en bortamatch sedan 1 November mot Senators. jag testar även Kings -1.5 mål.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Övriga spel ikväll/inatt: Jag testar Flyers. OBS matchstar kl 20.00!

Kör hårt inatt Kings och besegra Islanders under 60 min.


Fredagens NHL-Tips!

God kväll kamrater! gårdagens slutade med 4/5 rätt här på sidan och en bom på Poker Magazine så totalt 4/6 tips rätt igår.

Inatt är det sju matcher som spelas och jag har några tips till dessa, ett kommer på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

Lycka till!

th_GameOnLarge

 • Calgary Flames Vs Colorado Avalanche: tips UNDER 5.5 mål. Avalanche blev fullständigt förnedrade igår då dom släppte in åtta mål i matchen mot Oilers! Det var Avalanche absolut sämsta försvarspel på många många år som bevitnades under gårdagens förlust och Coach Patrick Roy sa följande efter matchen  “we knew as a team that would be very dangerous if we just exchange chances with them. We just played into their game tonight. That’s all. And we need to learn from it.”

Innan gårdagens match hade Avalanche spelat fyra raka matcher med fem mål eller färre i. i genomsnitt så görs det 4.8 mål i varje match Avalanche spelar på bortais. Flames har sett b2b matcher samt tre av fyra senaste matcherna med fem mål eller färre. Flames gjorde fyra mål i förra matchen då man vann med 4-1 mot Coyotes. Underspelet har följande statistik 17-6-3 i matcher när Flames gjort fyra mål eller fler i föregeånde match. Jag förväntar mig att nattens match fortsätter att bygga på underspelet då jag förväntar mig en målsnål match.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Övriga spel inatt: jag testar Ducks 

 


Torsdagens NHL-Tips!

Hej gott folk 1/2 igår och måste erkänna att jag är grymt grymt besviken på Devils då man tar ledningen med 3-2 i tredje perioden när kl står på 18.54 för att sedan släppa in 3-3 19.23 och efter det förlora matchen på straffar.

Inatt är det 10 matcher som spelas och jag har tips till några av dom, både här på sidan och på Poker Magazine.

http://pokermagazine.se/

 

Lycka till!

th_GameOnLarge

 • Tampa Bay Lightning Vs Ottawa Senators: tips UNDER 6.0 mål. Senators har varit inblandade i en hel del målglada matcher den senaste tiden, senast 4-2 vinsten mot Panthers. Tampa däremot har varit raka motsatsen då dom blivit nollade i dom senaste två matcherna  och i tre av dom senaste fem. I Tampas fem senaste matcher har det gjorts totalt 16 mål räknat med Tampa+motståndare.

Medans Tampa har sett underspelet i 5-1-1 dom senaste sju matcherna då dom kommit ifrån en match där dom endast gjort ett mål eller mindre. Senators har spelat under i sex av dom sju senaste gångerna dom vunnit föregående match med två mål eller fler.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 • Toronto Maple Leafs Vs Dallas Stars:tips. UNDER 5.5 mål. Stars kommer ifrån en 4-3 vinst mot Blackhawks där Kari Lehtonen stod för 50 räddningar. Maple Leafs kommer ifrån en 4-2 förlust. i fem av sju matcher ifrån Leafs sida har underspelet gått in när dom släppt in fyra mål eller fler i föregående match.

Stars släppte som sagt till enormt mycket skott mot Hawks och det tror jag verkligen kommer göra att dom vill tänka lite mer defensivt och inte släppa till lika mycket bakåt i nattens match. I 7/12 icke conferance matcher som involverat Maple Leafs har underspelet gått in. Maple Leafs är på branten till att ha den längsta förlustsviten på över två års tid, jag förväntar mig en defensiv match här inatt.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 • St Louis Blues Vs New York Islanders :tips Blues rak.  Islanders är 8-12-5 på säsongen och förlorade med 3-2 mot Penguins i OT. Blues är 18-5-3 på säsongen och kommer från en 3-2 förlust mot Kings.

Blues har för första gången förlorat två matcher i rad på säsongen och jag förväntar mig en bounce back i nattens match då Islanders endast är 2-8-3 på bortais i år.  Blues är 8-2 i matcher mot lag som inte är Conferance motståndare  medans Islanders är 3-5 i matcher mot detsamma.Blues har vunnit tre av dom senaste fyra matcherna mot Islanders, den senaste med 5-1  den 16 februari 2012. Jag testar även handikapp spelet på -1.5 på Blues.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Övriga spel inatt är Avalanche.