Archive for April, 2013

Torsdagens NHL!

Hej kamrater! i senaste inlägget jag gjorde satt båda vinnarna till fina odds och till nattens omgång har jag 2 stycken tips att dela med mig av, det ena hittar ni här på sidan och det andra kommer på http://pokermagazine.se/

Lycka till med era spel!

th_GameOnLarge

  • Philadelphia Flyers Vs New York Islanders: Gillar: Över 5,5 mål. Detta är de fjärde och sista mötet mellan lagen denna säsongen och i både Flyers och Islanders senaste 5 matcher har 4 av dom gått över linan med god marginal, Flyers har gjort 21 mål på dom senaste 5 matcherna och Islanders har gjort 18 mål.  Islanders ställer Kevin Poulin i målet som inte startat sedan den 2 april och Bryzgalow vaktar Flyers mål. Jag tror detta kommer bli en match som tidigare matcher med böljande spel och förhoppningsvis en hel del mål så jag väljer att spela överspelet här.

Jag tror och hoppas på en målrik match inatt mellan Flyers och Islanders.


GAME ON!

Hej Kamrater, hoppas allt är bra med er, jag har inte postat något inlägg på länge nu med uppdateringar om hur läget för mig ser ut då jag funderat på att lägga ner allting med tanke på det som hänt mig och att min tid är och har blivit så pressad som den har, men efter MASSOR med mail ifrån väldigt väldigt många omtänksamma läsare så har jag beslutat att fortsätta både här på min sida och på Poker Magazine,  dock så blir upplägget inte riktigt detsamma som innan då jag inte kommer leverera tips varje dag då min tid tyvärr inte tillåter det hur gärna jag än skulle vilja det så finns det ingen möjlighet till detta, utan jag kommer lägga ut tips och tankar då och då när jag hittar några spel jag fastnar för. Jag hoppas givetvis ni har förståelse och överseende med detta.

 

  • Till nattens matcher har jag hittat 2 drag med i mina ögon bra odds som kan vara intressanta och som vanligt spelar jag alla mina spel Money Line. Lycka till!

 

th_GameOnLarge

  • Calgary Flames Vs Detroit Red Wings: Gillar Flames: Flames har ryckt upp sig den senaste tiden trots att laget inte är med i racet om stanley cup slutspelet längre har spelat en bättre hockey den senaste tiden än under hela säsongen, tyvärr föll man i senaste matchen mot Wild trots att man ägde första perioden men lyckades inte förvalta alla chanser man hade, Flames har tagit 3 vinster på dom senaste 5 matcherna och möter ett Wings som fortfarande jagar stanley cup slutspelet MEN laget har inte levererat den senaste tiden då man tagit 2 vinster på dom 5 senaste, upp till bevis inatt för Wings om man vill vara med i slutspelet. Lagen har möts 2 gånger tidigare denna säsongen och Flames har vunnit båda matcherna (4-1 och 5-2), Jag tror att Flames kan störa Wings i deras jakt på SC slutspelet inatt. Kipper är startande för Flames inatt och det är sagt att han även ska vakta buren i Flames sista hemma match för säsongen som är på fredag som också kan bli veteranen Kiprusoffs sista match NHL.

 

  • Anaheim Ducks Vs Columbus Blue Jackets: Gillar Blue Jackets. Ducks har spelat en solid hockey hela säsongen och varit med i toppen hela tiden men laget har bedarrat en aning den senaste tiden då man har tagit 2 vinster på dom senaste 5 matcherna varav en kom på straffar mor Kings(4-3) laget är 5-4-1 på dom senaste 10. Blue Jackets kämpar och sliter för att ta en slutspelsplats och man har nu tagit 4 vinster på dom 5 senaste matcherna dock så har man jätte ryssen Bobrovsky i målet att tacka för mycket då han på dom 4 senaste starterna endast släppt in 1,45 per match och 95,6 räddnings%  Jackets är på dom senaste 10 matcherna 7-3-1. Jag tycker att bolagen har gjort Ducks till för stora favoriter i denna matcher och tror att Jackets kan ställa till det för ankorna.

Kan Blue Jackets ställa till det för ankorna inatt? jag hoppas det.