Archive for April, 2012

Rangers Vs Capitals och Blues Vs Kings!

Hej gott folk, det blir ett kort inlägg idag, men  jag hoppas ni får en trevlig valborg som även kommer inehålla lite NHL hockey under natten då vi kör igång kl 01.30 med Rangers mot Capitals för att sedan avsluta natten med St Louis Blues hemma mot Los Angeles Kings.

Här kommer mina spelförslag på nattens matcher. LYCKA TILL!

 • New York Rangers – Washington Capitals: Gillar Rangers samt Ö5,0
 • St. Louis Blues – Los Angeles Kings: Gillar Kings samt U5,0
En av NHLs absolut bästa målvakter just nu är Jonathan Quick och han har ingen lätt uppgift framför sig inatt men håller Quick samma fokus som tidigare matcher i slutspelet samt att försvaret stänger till defensiven och inte ge Blues några ytor så kan vi se 2-0 till kings i matchserien efter nattens omgång.

Första nedsläpp kl 21.00!

God kväll kamrater, hoppas allt är väl med er, Själv mår man som man förtjänar idag efter en lång lördag med svensexa. Vi startar som sagt kl 21.00 ikväll med Flyers Vs Devils. Det kommer bli en otroligt rolig matchserie att följa och sedan inatt så är det dags för matych 2 mellan Coyotes och Predators.

 • Philadelphia Flyers – New Jersey Devils: Gillar Devils samt Ö5,5 OBS KL 21.00!
 • Phoenix Coyotes – Nashville Predators: Gillar Predators samt U5,5


Coyotes Vs Predators!

God kväll kamrater, gårdagen gick ju lysande och 4/4 prickades in. Inatt börjar kvartsfinalserien mellan Phoenix Coyotes och Nashville Predators! detta kommer bli en riktigt intressant serie mellan 2 stycken defensivt starka lag som båda besitter varsin målvakt som är glödheta för tillfället, dock håller jag Rinne som en bättre målvakt än Mike Smith. Som sagt inatt startar det och kl 0300 är det nedsläpp. Imorgon lördag kommer det dock inte komma ut några spelförslag ifrån mej då jag ska iväg på svensexa, men hoppas ni kommer hitta en del intressanta spel ändå. Lycka till inatt Kamrater och låt spelguden vara med oss:)

 • Phoenix Coyotes – Nashville Predators: Gillar Predators samt U5,5


Game 7, Panthers Vs Devils, Rangers Vs Senators!

Jaha kamrater inatt ska det avgöras vilka som tar dom sista 2 kvartsfinalplatserna i världens bästa hockeyliga, och det är 2 kanonmatcher vi bjuds på inatt. Överraskningen Panthers har vållat problem för Devils men detta ska ett Devils som är betydligt mer komplett än Panthers  klara av om man har full fokus på uppgiften inatt. Den andra matchen mellan Rangers och Senators kommer bli en ordentlig kamp, Rangers har haft problem med Senators spelstil den saken är säker och Sens är en frisk fläkt i detta slutspelet men jag tror nog ändå att Rangers vinner nattens match till slut ändå inför ett fullsatt MSG.

 • New York Rangers – Ottawa Senators: Gillar Rangers samt U5,5
 • Florida Panthers – New Jersey Devils: Gillar Devils samt U5,5

Inatt gäller det att Brodeur visar form och att han är en bättre målvakt än theo i Panthers målet.


Boston Bruins Vs Washington Capitals Game 7!

Vad härligt att Devils gjorde jobbet igår och besegrade Panthers och tvingade fram en 7e avgörande match. Inatt däremot kl 01.30 släpps pucken i den 7e och avgörande matchen mellan Bruins och Capitals i Bostons hemma arena TD Garden, räkna med hårt tryck på läktarna ifrån dom fanatiska fansen som inte vill se sina Stanley Cup mästare åka ut redan i åttondelen mot Caps.

här är mina spelförslag på nattens match, Lycka till!

 • Boston Bruins – Washington Capitals: Gillar Bruins samt U5,5

 • Tim Thomas och Bruins måste göra en bra match inatt för att avancera mot Lord Stanleys pokal.


New Jersey Devils Vs Florida Panthers.

God kväll folket, Inatt är det 1 match på schemat och det är match nummer 6 i serien mellan Devils och Panthers, Katterna leder serien med 3-2 och en vinst är ett måste inatt för Devils om dom vill fortsätta 2012 års säsong.

 • New Jersey Devils – Florida Panthers: Gillar Devils samt U5,5


Nattens NHL!

Tjena Kamrater! Då va säsongen slut för vissa lag, Penguins förlorade med 5-1 mot Flyers och matchserien slutade totalt 4-2 och Canucks föll hemma mot Kings med 2-1 efter OT och Jared Stoll gjorde det matchvinnade målet som skickade Nucks ur stanley cup racet. Matchserien slutade totalt 4-1. Bruins håller matchserien mot Capitals vid liv i allra högsta grad när man vann med 4-3 efter OT och tvingade fram en 7e avgörande match hemma i TD Garden.

Inatt spelas det 2 matcher och det är 2 lag som har kniven på strupen och det är Rangers som ligger under med 3-2 i serien mot Senators och Blackhawks som ligger under med 3-2 i serien mot Coyotes.

Detta är mina spelförslag på nattens heta fighter. Lycka till!

 • Ottawa Senators – New York Rangers: Gillar Senators samt U5,5
 • Chicago Blackhawks – Phoenix Coyotes: Gillar Blackhawks samt U5,5

Första nedsläpp kl 18.00!

Hej gott folk, jag har lite ont om tid idag så jag lägger bara upp spelförslagen rakt av. Men jag måste nämna att Raffi Torres fick 25 matchers avstängning för tacklingen han gjorde på Marian Hossa som jag skrivit om tidigare. Och domaren gav inte ens utvisning när han utdelade tacklingen, jösses. Raffi Torres förtjänar avstängningen minst sagt då han utdelat liknande tacklingar tidigare under säsongen. på videolänken här så förklarar Brendan Shanahan varför det blev totalt 25 matcher för Torres.  http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=60&id=173753

Här kommer spelförslagen så håll till godo och lycka till kamrater!

 • Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: Gillar Penguins samt Ö6.0 OBS KL 18.00!
 • Washington Capitals – Boston Bruins: Gillar Bruins samt U5,5 OBS KL 21.00!
 • Vancouver Canucks – Los Angeles Kings: Gillar Canucks samt U5,5

 • ikväll kl 21.00 gäller det för Tim Thomas och Boston Bruins att vara skärpta och bärga en seger i bortamatchen mot Capitals annars är Stanley Cup mästarna ifrån fjolårs säsongen utslagna.

LÖRDAGENS NHL!

Tjena kamrater! Predators gjorde jobbet som jag hoppades på och slog ut Red Wings ur Stanley Cup slutspelet efter att vunnit med 2-1 och Predators spelade matchen oerhört taktist och gav inte Red Wings mycket ytor. Grattis till kvartsfinalplatsen  Preds och Bengan! I den andra matchen mellan Pens och Flyers så blev det tyvärr ingen målglad historia som vi varit vana vid, Penguins vann matchen med 3-2 och har nu kommit tillbaka in i matchserien i allra högsta grad,  3-2 står det i serien till Flyers.

Ikväll startar vi kl 21.00 med ett hett möte mellan Bruins och Capitals och under natten följer ytterligare 4 matcher. Detta är mina spelförslag på samtliga matcher denna lördag.

Lycka Till!

 • Boston Bruins – Washington Capitals: Gillar Bruins samt U5,5 OBS KL 21.00!
 • Florida Panthers – New Jersey Devils: Gillar Devils samt U5,5
 • New York Rangers – Ottawa Senators: Gillar Rangers samt U5,5
 • St. Louis Blues – San Jose Sharks: Gillar Blues samt U5,5
 • Phoenix Coyotes – Chicago Blackhawks: Gillar Blackhawks samt U5,5

Helgen är här!

God kväll kamrater, jag har dåligt med tid ikväll så det blir inget längre inlägg men det är 2 matcher inatt att arbeta av och först ut är det hatmötet mellan Penguins och Flyers där överspelet varit en bank hitills i slutspelet och jag fortsätter tro på målrika matcher i den serien även om nattens kan bli den sista vid eventuell Flyers vinst. Målvakterna läcker som jag vet inte vad och Firma Bryzgalow/Bobrovsky har räddnings% på 84% respektive 72% och i Penguins lägret då, Jo Fleury och Johnsson besitter dom fantastiska siffrorna 81% och 66%.

I den andra matchen inatt så kan Predators säkra vidare spel i jakten på Lord Stanleys pokal då man leder med 3-1 i matcher och ska spela nattens match hemma i Nashville och jag tror Predators fixar en vinst inatt och skickar ut Red Wings.

Lycka till med era spel inatt boys and girls. /Helgesson over and out.

 • Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers: Gillar Flyers samt Ö7.0
 • Nashville Predators – Detroit Red Wings: Gillar Predators samt U5,5

Rinne har varit helt outstanding i matchserien mot Red Wings och räddat Predators många gånger, Jag tror han hjälper sina kamrater till en vinst inatt och skickar Wings ur Stanley cup slutspelet.


4 MATCHER INATT!

 Pingvinerna reducerade i matchserien mot Flyers till 1-3 efter fullständig överkörning som slutade med 10-3! Penguins målvakter har inte rosat marknaden precis i detta Playoff men vad ska man då säga om herr Bryzgalow och jätte ryssen Bobrowsky……det finns inte riktigt ord för de helt enkelt.  Även Canucks håller liv i matchserien när dom inatt vann med 3-1 och Daniel var tillbaka på isen igen och Corey Schneider vaktade buren istället för Luongo. Schneider räddade 43 puckar och blev matchen första stjärna. Den sista matchen som va igår var den mellan  Senators och Rangers som Sens vann med 3-2 efter OT och det står nu 2-2 i den serien.

Inatt är det 4 matcher som ska spelas och kommer Devils ha 100% fokus matchen igenom inatt så besegrar man Panthers, Bruins har chansen att koppla ett ordentligt grepp om matchserien vid vinst borta mot Capitals utan Bäckström inatt och Blackhawks jagar revanch på Coyotes men dom får göra det utan sin stjärna Marian Hossa som inte är redo för spel sedan idiot tacklingen Raffi Torres delade ut. Räkna med ett taggat Hawks som säkert kommer vara laddade till 1000. Den sista matchen för natten är den mellan Sharks och Blues, Sharks är alltid starka hemma i Shark Tank men är dom tillräckligt starka för att besegra Blues inatt… det är nog bäst för Sharks att vinna nattens match om dom inte vill åka till St Louis med ett underläge med 3-1 i matcher och ge ett otroligt hemmastarkt Blues total kontroll över matchserien.

Här kommer mina spelförslag på nattens matcher, Lycka till!

 • New Jersey Devils – Florida Panthers: Gillar Devils samt Ö5,5
 • Washington Capitals – Boston Bruins: Gillar Bruins samt Ö5,5
 • Chicago Blackhawks – Phoenix Coyotes: Gillar Blackhawks samt U5,5
 • San Jose Sharks – St. Louis Blues: Gillar Sharks samt Ö5,5


Onsdagens NHL förslag!

God kväll folket! Angående gårdagens matcher så har nu Predators kopplat ett ordentligt grepp i matchserien mot Red Wings efter att ha vunnit andra raka matchen i Detroit med 3-1. Wings sköt och sköt men vad hjälper det när Pekka “väggen” Rinne stoppade i stort sett allt, skott siffrorna slutade på 41-17 till Wings fördel. Nästa match kan avgöra serien när Predators åter igen spelar på hemma is i Nashville. Vad hände med Devils inatt… laget leder med 3-0 efter 7 minuter in i första perioden för att sedan tappa allt och förlora med 4-3. Det är absolut inte acceptabelt och det krävs 100% fokus matchen igenom för att ta en vinst vad motståndarna än heter men det verkar tyvärr inte Devils spelarna tro för tillfället.

Den tredje och sista matchen som var igår va den mellan Blackhawks och Coyotes och jag säger bara det att stäng av Raffi Torres ett X antal matcher för den besiningslösa tacklingen han ger Marian Hossa då Hossa varken har puck eller ser Torres komma, Torres hoppar dessutom upp när han utdelar tacklingen. Oerhört fult gjort! och det blev inte ens en utvisning på Torres trots att det finns fyra domare på isen varav den ena stod bara ett antal meter ifrån händelsen.  Hossa fick lämna isen på bår och till sjukhuset bar det av men han har nu fått lämna sjukan men det är tveksamt om han kommer spela något mera i dom närmaste matcherna men Blackhawks bevakar Hossa och har ännu inte lämnat något besked. Och angående Torres så går detta att läsa på NHLs hemsida.

” Phoenix Coyotes forward Raffi Torres has been suspended indefinitely, pending an in-person hearing Friday, April 20, the National Hockey League’s Department of Player Safety announced today. The hearing, which had been planned for today, was deferred at the request of the player and the National Hockey League Players’ Association”. Blackhawks förlorade matchen med 3-2 efter OT.

Här kommer mina spelförslag på nattens matcher, Lycka till kamrater!

 • Ottawa Senators – New York Rangers: Gillar Rangers samt U5,5
 • Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: Gillar Flyers samt Ö6,5
 • Los Angeles Kings – Vancouver Canucks: Gillar Canucks samt U5,5

Kriget på isen mellan Flyers och Pingvinerna fortsätter inatt kl 01.30


Lundqvist stoppade Sens!

God kväll gott folk, Gårdags nattens möte mellan Senators och Rangers slutade 0-1 till gästerna efter fenomenalt målvaktsarbete av Henke Lundqvist. 39 puckar sköt senators spelarna på Henke utan att överlista honom. Det matchvinnande målet gjordes av Brian Boyle och Rangers har nu 2-1 i matcher mot Senators.  Bruins tog även dom greppet i matchserien mot Capitals efter att besegrat Ovie och Co med 4-3 i verizon center.

Inatt är det 3 matcher på schemat och detta är mina spelförslag på dessa. Lycka till!

  • New Jersey Devils – Florida Panthers: Gillar Devils samt Ö5,5
 • Detroit Red Wings – Nashville Predators: Gillar Predators samt U5,5
 • Chicago Blackhawks – Phoenix Coyotes: Gillar Blackhawks samt Ö5,5

Marian Hossa och hans mannar har vänt hemåt mot Chicago igen för hemma premiär i 2012 års Stanley Cup slutspel, så räkna med tryck i United Center inatt.


3 MATCHER INATT!

God kväll kamrater! jag hoppas ni har det bra och att ni inte missade matchen mellan Flyers och Penguins igår, oj oj oj en match som hade allt! förutom bra målvakter. 8-4 till Flyers skrevs slutsiffrorna till och 158 utvisningsminuter! Men vad är det som hänt med Penguins, laget fungerar inte och dom beeter sig som ett gäng jag vet inte vad ute på isen och spelar riktigt fult. Flyers har nu 3-0 i matcher och jag kan inte i min vildaste fantasi se Penguins vända denna matchserien. Jag visste det skulle bli en matchserie som skulle innehålla både mycket mål och utvisningsminuter. MEN att den skulle bli oerhört tight ända in till slutet trodde jag också men visst det är inte slut än men som sagt det ska oerhört mycket till för att Penguins ska lyckas vända detta.

 En annan matchserie som har fått väldigt många att höja ögonbrynen är Kings mot Canucks. Kings leder även dom sin matchserie med 3-0 i matcher alltså och har Canucks ordentligt i brygga. Man vann båda inledande matcherna i Vancouver med 4-2 och vann nu även inatt hemma med 1-0. Kings lever på deras oerhört starka defensiv och en Jonathan Quick som spelar som en riktig matchvinnare!

Det va även ytterligare 2 matcher igår och Predators besegrade Red Wings vilket jag är glad och tacksam för men Devils förlorade tyvärr med 4-2 efter en riktig taskig inledning med bp spel direkt och Panthers utnyttjade det och satte 1-0 redan efter 1 min i första perioden. Devils va nära att komma tillbaka men marginalerna va inte på deras sida då oerhört många puckar studsade i stolpar och ribban. Nya tag imorgon natt för Devils.

Så till nattens matcher då som är 3 stycken och detta är mina spelförslag till natten.

LYCKA TILL!

 • Ottawa Senators – New York Rangers: Gillar Rangers samt U5,5
 • Washington Capitals – Boston Bruins: Gillar Bruins samt U5,5
 • San Jose Sharks – St. Louis Blues: Gillar Sharks samt U5,5


Nya tag ikväll/natt!

Gårdagen var ingen höjdare och den går till historien, men en ny dag idag med nya matcher och möjligheter och detta blir mina spelförslag på kvällens och nattens matcher.

LYCKA TILL!

 • Detroit Red Wings – Nashville Predators: Gillar Predators samt U5,5 OBS KL 18.00!
 • Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: Gillar Flyers samt Ö5,5 OBS KL 21.00!
 • Florida Panthers – New Jersey Devils: Gillar Devils samt U5,5
 • Los Angeles Kings – Vancouver Canucks: Gillar Canucks samt Ö5,5

Devils gjorde det bra i senaste matchen mot Panthers och höll undan och vann med 3-2. Inatt får Devils tipset ytterligare en gång.


Första nedsläpp kl 21.00!

God kväll kamrater, då har vi en lördag framör oss med 1 tidig match och 3 natt matcher, först ut är Stanley Cup mästarna Bruins i den andra matchen i serien mot Capitals. Bruins vann första mötet med 1-0 och jag tror man kommer utöka ledning i matchserien ikväll. Sharks Imponerade stort senast mot Blues och har ett fint odds inatt. Här kommer mina spelförslag för kvällen och natten, Lycka till med vad ni väljer att spela!

 • Boston Bruins – Washington Capitals: Gillar Bruins samt U5,5 OBS KL 21.00!
 • New York Rangers – Ottawa Senators: Gillar Rangers samt Ö5,5
 • St. Louis Blues – San Jose Sharks: Gillar Sharks samt U5,5
 • Phoenix Coyotes – Chicago Blackhawks: Gillar Blackhawks samt U5,5

Thomas är en matchvinnare och ikväll ska han och hans Bruins gå för 2-0 i matchserien mot Caps.


GAME ON!

Slutspelet ångar vidare i fredagsnatten med 4 matcher och bla så gör Panthers och Devils entre på isen inatt i en spännande drabbning i Florida. Gårdagen gick väl i stort sett som jag hade tänkt mej, men jag trodde inte att Blues skulle släppa till så pass lätt som dom gjorde mot Sharks och det är jag lite överraskad över även om jag i slutändan som sagt tror att hajarna kommer slå ut Blues. Blackhawks föll även dom trots att man borde vunnit matchen då man hade bra spelövertag och borde avgjort i 3e perioden men Mike Smith stängde igen butiken som så många gånger för, 45 puckar sköt hökarna och Smith släppte 2 förbi sig när hans Coyotes vann med 3-2 efter OT. Annars så vann Rangers och Bruins som jag hade hoppats på.

Här kommer mina spelförslag på nattens 4 matcher. håll till godo och Lycka till kamrater!

 • Florida Panthers – New Jersey Devils: Gillar Devils samt U5,5
 • Nashville Predators – Detroit Red Wings: Gillar Predators samt U5,5
 • Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers: Gillar Penguins samt Ö5,5
 • Vancouver Canucks – Los Angeles Kings: Gillar Canucks samt U5,5

Devils gör sin första match i slutspelet inatt när man tagit sig till Florida för matchen mot Panthers.


PLAYOFF NIGHT 2!

Gårdagen bjöd på blandade resultat men NHL slutspelet fortsätter inatt med 4 matcher och detta är mina spelförslag på dessa fighterna.

 • New York Rangers – Ottawa Senators: Gillar Rangers samt U5,5
 • Boston Bruins – Washington Capitals: Gillar Bruins samt U5,5
 • St. Louis Blues – San Jose Sharks: Gillar Blues samt U5,5
 • Phoenix Coyotes – Chicago Blackhawks: Gillar Blackhawks samt U5,5

Inatt drabbar Henkes Rangers och Erik Karlssons Senators samman för första gången i denna matchserien.


STANLEY CUP PLAYOFF GAME 1!

Dåså gott folk, Då är vi äntligen framme vid det man längtat efter under slutet på grundsäsongen, Och det är givetvis Stanley Cup slutspelet jag pratar om som börjar inatt! 3 stycken matcher är först ut och det kommer bli oerhört intressant och roligt att följa samtliga matchserier under slutspelet. Jag har kollat på nattens matchup och kommit fram till följande spelförslag.

Lycka till Kamrater!

 • Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers: Gillar Penguins samt Ö5,5
 • Nashville Predators – Detroit Red Wings: Gillar Predators samt U5,5
 • Vancouver Canucks – Los Angeles Kings: Gillar Canucks samt U5,5

Det kommer bli en krigszon i slaget om Pennsylvania mellan Penguins och Flyers hela matchserien igenom med start inatt kl 01,30.


NHL Slutspelet är här!

Hej kamrater hoppas allt är bra med er! NHL slutspelet sätter igång om ett par dagar och jag har tittat lite närmare på dom olika matchserierna mellan lagen och kommer här skriva ut vilka jag tror kommer gå vinnande ur dom respektive serierna.

 • New York Rangers(1) Vs Ottawa Senators(8): Detta blir ett jätte intressant möte men jag tror att Rangers kommer vara numret för stora för Senators som ingen ens hade räknat med skulle vara i ett slutspel. Rangers vinner  denna serien efter 6 matcher.
 • Boston Bruins(2) Vs Washington Capitals(7): Stanley cup mästarna Bruins blir för starka för ett Capitals som dras med målvaktsproblem och som ska försöka förlita sig på Braden Holtby, Bruins har vunnit 7/10 senaste mötena med Caps och jag tror trenden kommer hålla i sig även i slutspelet och att Bruins kommer vinna denna serien efter 5 matcher.
 • Florida Panthers(3) Vs New Jersey Devils(6): Ingen hade räknat med att Panthers skulle spela Stanley Cup slutspel innan säsongen startade men laget har överraskat under säsongen och får nu spela sitt första slutspel sedan säsongen 2000 men det tar stopp nu enligt mej, Devils har ett betydligt bättre lag och är rejält revanchsugna efter fjolårets flopp säsong då man missade slutspelet. Panthers har fördel i matchserien pga placeringen men det lär knappast hjälpa, laget tog endast 21 hemma segrar under säsongen och Devils har varit starka borta som hemma så detta tror jag Devils kommer ta efter 5 matcher.
 • Pittsburgh Penguins(4) Vs Philadelphia Flyers(5): Detta känns  som en kamp till döden och jag tror att matchserien kommer gå till 6-7 matcher men att Penguins drar det längsta strået.
 • Vancouver Canucks(1) Vs Los Angeles Kings(8): Att Canucks får möta Kings i åttondelen tror jag dom är glada över då Kings inte direkt är kända för sitt offensiva spel och ösa in mål, Nucks har ett mer talangfullt lag och en  bredare trupp och med tanke på att Kings inte producerar allt för mycket mål så kan t.o.m Roberto Luongo komma ur denna matchserien med bra statistik. Jag tror Canucks vinner denna efter 6 matcher.
 • St Louis Blues(2) Vs San Jose Sharks(7): Här kan jag tänkas se en skräll och att Sharks kommer slå ut Blues, Blues har två väldigt bra målvakter i Elliot och Halak och en ung trupp som är bra MEN jag tror inte att laget har erfarenhet nog att slå ut hajarna ur detta slutspelet men om 1-2 säsonger så kommer Blues vara med in i det sista och slåss om Lord Stanley pokal sanna mina ord. Men denna serien tror jag kommer bli tight men att Sharks kommer gå vinnande ur efter 6-7 matcher.
 • Phoenix Coyotes(3) Vs Chicago Blackhawks(6): Coyotes har mycket av sin fina säsong att tacka en viss Mike Smith mellan stolparna men nu i slutspelet väntar ett Blackhawks som är heltaggat och har bättre skärpa och erfarenhet än vad Coyotes har så även om Mike Smith fortsätter som han slutade säsongen så kommer Blackhawks bli en för svår nöt för Coyotes att knäcka. Jag tror Blackhawks vinner detta efter 6 matcher.
 • Nashville Predators(4) Vs Detroit Red Wings(5): Uppstickare nummer 1 Predators har imponerat på mej stort och sedan det senaste övergångsfönstret värvade dom väldigt intressant med bla Kostisyn broder nummer 2 och nu när även super ryssen Radulov har anlänt till laget så har dom en betydligt bättre offensiv och ser väldigt bra ut.  Jag tror att Red Wings kommer få det oerhört tufft i denna matchserien och att Predators vinner efter 6 matcher.


Sista matcherna i grundserien!

Dåså kamrater då var vi framme vid den sista grundspelsomgången innan slutspelsracet i jakten på Lord Stanleys pokal börjar  Och det är inte mindre än 14 matcher som ska avgöras ikväll och inatt med start kl 19.00 sedan rullar schemat på under hela kvällen och natten så för oss som älskar NHL kan det bli en lång natt med lite gott att dricka till. Detta är mina spelförslag på kvällens och nattens matcher, håll till godo och LYCKA TILL mein Kameraden!

 • Detroit Red Wings – Chicago Blackhawks: Gillar Blackhawks samt U5,5 OBS KL 19.00!
 • Boston Bruins – Buffalo Sabres: Gillar Bruins samt Ö5,5 OBS KL 21.00!
 • New Jersey Devils – Ottawa Senators: Gillar Devils samt U5,5 OBS KL 21.00!
 • New York Rangers – Washington Capitals: Gillar Rangers samt U5,5 OBS KL 21.00!
 • Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers : Gillar Flyers samt Ö5,5 OBS KL 22.00!
 • Calgary Flames – Anaheim Ducks: Gillar Ducks samt U5,5 OBS KL 22.00!
 • Columbus Blue Jackets – New York Islanders: Gillar Blue Jackets samt Ö5,5
 • Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs: Gillar Leafs samt U5,5
 • Winnipeg Jets – Tampa Bay Lightning: Gillar Jets samt Ö5,5
 • Florida Panthers – Carolina Hurricanes: Gillar Hurricanes samt U5,5
 • Dallas Stars – St. Louis Blues: Gillar Stars samt U5,5
 • Minnesota Wild – Phoenix Coyotes: Gillar Coyotes samt Ö5,5
 • Colorado Avalanche – Nashville Predators: Gillar Predators samt U5,5
 • Vancouver Canucks – Edmonton Oilers: Gillar Canucks samt Ö5,5
 • San Jose Sharks – Los Angeles Kings: Gillar Sharks samt U5,5

Predators har ett oerhört intressant lag och inatt får dom ett av mina tips då jag tror att dom kommer avfärda Avalanche.


Torsdags natten blev till guld!

Hej kamrater efter gårdagens monsteromgång med 14 matcher så är det bara 1 match inatt och det är mellan Blues och Coyotes. Igår prickade jag in 11/14 matchvinnare så jag hoppas ni hängde med på visa av spelen och drog in en bra slant!

Imorgon lördag avslutas NHLs grundserie och jag kommer som vanligt komma ut med mina spelförslag på samtliga avslutande matcher imorgon, men först inatt, Blues mot Coyotes. Lycka till!

 • St Louis Blues – Phoenix Coyotes: Gillar Blues samt U5,5


14 Matcher!

God kväll kamrater och glad påsk får man väl passa på att säga, Inatt har vi en enorm omgång med NHL hockey framför oss med inte mindre än 14 matcher på schemat! har varit väldigt mycket läsning för undertecknads del men detta är vad jag har kommit fram till om torsdagens NHL omgång.

LYCKA TILL MED ERA SPEL!

 • Carolina Hurricanes – Montreal Canadiens: Gillar Canadiens samt Ö5,5
 • New York Islanders – Winnipeg Jets: Gillar Islanders samt U5,5
 • Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres: Gillar Flyers samt Ö5,5
 • Pittsburgh Penguins – New York Rangers: Gillar Penguins samt U5,5
 • Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning: Gillar Leafs samt Ö5,5
 • Washington Capitals – Florida Panthers: Gillar Capitals samt U5,5
 • Detroit Red Wings – New Jersey Devils: Gillar Devils samt U5,5
 • Ottawa Senators – Boston Bruins: Gillar Bruins samt Ö5,5
 • Minnesota Wild – Chicago Blackhawks: Gillar Blackhawks samt Ö5,5
 • Nashville Predators – Dallas Stars: Gillar Predators samt Ö5,5
 • Calgary Flames – Vancouver Canucks: Gillar Canucks samt Ö5,5
 • Colorado Avalanche – Columbus Blue Jackets: Gillar Blue Jackets samt U5,5
 • Edmonton Oilers – Anaheim Ducks: Gillar Ducks samt U5,5
 • Los Angeles Kings – San Jose Sharks: Gillar Sharks samt Ö5,5

Tar Caps young guns chansen inatt och håller slutspelsdrömmen vid liv.


2 matcher inatt.

Hej kamrater hoppas allt är bra med er och ni hade en bra spelnatt igår. Inatt är det endast 2 matcher som ska spelas och jag har tittat närmare på dessa i vanlig ordning och kommit fram till följande spelförslag. LYCKA TILL!

 • Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning: Gillar Bolts samt U5,5
 • St. Louis Blues – Detroit Red Wings: Gillar Blues samt U5,5

Steven jagar det magiska gränsen på att göra 60 mål, just nu har han gjort 58, Kommer det komma inatt när han och hans Tampa gästar canadiens.